Neler Yeni

Mavi ekran hatası alıyorum

Zırto

80+ Bronze
Mavi ekran hatası alıyorum diye technopatta yardım istedim burdanda istedim ama burdan eden olmadı technopattan biri etti ama onun bazı dediklerini anlamadım ne yazdıklarını yazıcam yardım ederseniz sevinirim

Norton/Symantec kaldırın.

Aşağıdaki sürücüyü indirip kurun. (Chipset)
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/...AMD_AM4_SZ_TSD_W10_64_V20504352_20200716R.zip norton nedir bilmiyyorum bilgisayarımda öle bir şey yok birde bu chipseti yaptım fakat rar dosyasında 2 tane setup var 1.sini kurdum amd işlemcisinin driverlerini falan öle bir şeyler kurdu 2.sinide kurcaktım bastım ona ondada aynı şeyi yaptı bende devam etmedi ona devam etmem gerekiyormu

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Mavi ekran hatası alıyorum diye technopatta yardım istedim burdanda istedim ama burdan eden olmadı technopattan biri etti ama onun bazı dediklerini anlamadım ne yazdıklarını yazıcam yardım ederseniz sevinirim

Norton/Symantec kaldırın.

Aşağıdaki sürücüyü indirip kurun. (Chipset)
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/...AMD_AM4_SZ_TSD_W10_64_V20504352_20200716R.zip norton nedir bilmiyyorum bilgisayarımda öle bir şey yok birde bu chipseti yaptım fakat rar dosyasında 2 tane setup var 1.sini kurdum amd işlemcisinin driverlerini falan öle bir şeyler kurdu 2.sinide kurcaktım bastım ona ondada aynı şeyi yaptı bende devam etmedi ona devam etmem gerekiyormu
Norton virüs programıdır denetim masasından kaldırın, aynı şekilde symantec, chipset driverlerini kurun.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ErenXPG abi yardım edermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Norton virüs programıdır denetim masasından kaldırın, aynı şekilde symantec, chipset driverlerini kurun.
Denetim masasında norton yok

Birde bana chipset driver linki atmıs o rar dosyasında 2 tane setup var ilkini yaptım işlemciyle alakalı driverler falan yükledi 2.setupdada aynı şeyi yapıyordu 2.yi yapmama gerek varmı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Virüs taraması yap ve sistemide ki bütün parçaların güncel olduğundan emin ol.
Ekran kartı, BIOS, chipset gibi bileşenleri güncelle. Sistemin ne?

Zırto

80+ Bronze
Virüs taraması yap ve sistemide ki bütün parçaların güncel olduğundan emin ol.
Ekran kartı, BIOS, chipset gibi bileşenleri güncelle. Sistemin ne?
Ya ben sistemi yeni aldım 1 ay önce ses sürücüsünü güncellemıstım ekran kartı driverini ddu la silip 20.4.2 WHQL yükledim sistemim elraenn parva

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ya ben sistemi yeni aldım 1 ay önce ses sürücüsünü güncellemıstım ekran kartı driverini ddu la silip 20.4.2 WHQL yükledim sistemim elraenn parva
BIOS ve chipset güncellemesi yapman lazım. Anakart modeli ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Melih Arda Sönmez
temiz bi format işi çözücektir çözmezse ram'ler sıkıntılıdır dual channel olması lazım ramlaerin 4 soket varsa 2 ram yan yana takılmaz 2 soket varsa sıkıntı yoktur ama ram'lerin kendisi arızalı olabilir.

Zırto

80+ Bronze
BIOS ve chipset güncellemesi yapman lazım. Anakart modeli ne?
Asus Prime B450 M-A

temiz bi format işi çözücektir çözmezse ram'ler sıkıntılıdır dual channel olması lazım ramlaerin 4 soket varsa 2 ram yan yana takılmaz 2 soket varsa sıkıntı yoktur ama ram'lerin kendisi arızalı olabilir.
Ben bilgisayarı inventusa geri gönderdim aldıgım yere mavi ekran hatası alıyorum diye daha 1 hafta oldu gelelı onlar bakmış sisteme kargoda işlemci zarar görmus onu degıstıler başka bir sıkıntı yok dediler olcagınıda sanmıyorum cunku oyun oynarken mavi ekran yemiyorum internette dolasırken yiyorm

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Videosunu izle. Asus anakartlarda internetten BIOS güncelleme özelliği var. Asus anakartlarda BIOS güncelleme yazıp videolara bak. Güncelleme yapıp kontrol et.

Zırto

80+ Bronze
Videosunu izle. Asus anakartlarda internetten BIOS güncelleme özelliği var. Asus anakartlarda BIOS güncelleme yazıp videolara bak. Güncelleme yapıp kontrol et.
Abi bu sistem yeni inventus her şeyini yapıyormus güncel olmama şansı varmı

Peki bu norton symantec nedir denetim masasındada yok sil dediler bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Melih Arda Sönmez
nerde dolaşırken yediğin önemli değil ram'leri çıkar tak farklı yerlere 8x2 mi ramlerin sadece birini kullanarak dene onda hata verirse diğerini tak dene windowsunda güncel olması lazım update ayarlarından onada bak

ramleri 1 aralık bırakarak tak 4 soket ise ram girişleri

Top Bottom