Emir Can DÜBÜŞ
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar ben mavi ekran hatası alıyorum sebebi ne olabilir ? (BİRDENBİRE!!)
Minidump ne acabaMinidump dosyaların paylaşın size çözümüde sorunuda söyleyeyim.
Bende de oluyor sanırım benimkisi Hard Diskten dolayı sen de hard diskini kontrol et.Arkadaşlar ben mavi ekran hatası alıyorum sebebi ne olabilir ? (BİRDENBİRE!!)
Kod vermeden direk hatayı verip dosya araması yapıyorHersey olabilir hata kodu nedir
Minidump ne acaba
Mavi ekran aldığınızda bir dosya oluşur. .dmp uzantılı bir dosya ve bunun içinde kodlar bulunur ben oradan kodu araştırıp size mavi ekranı neden aldınız ve çözümü nedir onu söyleyeceğim.Minidump ne acaba
Ya ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?Nasıl paylaşmanız gerektiğini bilmiyorsanız burdan baka bilirsiniz. İlk olarak bulun bu sitede dediği gibi. Ardından bir bulut sistemine google drive mediafire dosya tc gibi sitelere ekleyip bizimle paylaşın. Size hem sorunu hemde çözümü yazacağım.
.![]()
Minidump dosyası nerede ve ne işe yarar?
Minidump Nedir? Bilgisayarınız resetlediğinde , mavi ekran hatası ve çökme olduğunda bu hataları rapor halinde tutulan dosyadır. Minidump Ne İşe Yar..ademocut.com
Maaleseff ben başka ülkede yaşıyorum hocam ama eğer instagraminiz varsa anlata bilirim size yazılı şekilde.Ya ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?
Hocam yapacağiniz birsey yok sizin sadece c:\windows\minidump daki dosyalarin kopyasini buraya atacaksinizYa ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?
Ya ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?