MAVİ EKRAN HATASI

Minidump dosyaların paylaşın size çözümüde sorunuda söyleyeyim.

Nasıl paylaşmanız gerektiğini bilmiyorsanız burdan baka bilirsiniz. İlk olarak bulun bu sitede dediği gibi. Ardından bir bulut sistemine google drive mediafire dosya tc gibi sitelere ekleyip bizimle paylaşın. Size hem sorunu hemde çözümü yazacağım.

.

Minidump ne acaba
Mavi ekran aldığınızda bir dosya oluşur. .dmp uzantılı bir dosya ve bunun içinde kodlar bulunur ben oradan kodu araştırıp size mavi ekranı neden aldınız ve çözümü nedir onu söyleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran dosyasını herhangi bir bulut sitesinden bizlerle paylaşın biz size sorunun çözümün söyleyeceğiz.

Nasıl paylaşmanız gerektiğini bilmiyorsanız burdan baka bilirsiniz. İlk olarak bulun bu sitede dediği gibi. Ardından bir bulut sistemine google drive mediafire dosya tc gibi sitelere ekleyip bizimle paylaşın. Size hem sorunu hemde çözümü yazacağım.

.
Ya ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?

Umarım kuralları bozmuyorumdur. Bozuyorsam moderatörler kusura bakmasın. Buradan bak gösterileni yap ve linki bizlerle paylaş.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben tam olarak beceremiyorum acaba telefon ile irtibata geçip halledebilir miyiz?

Son düzenleme:
Geri