Neler Yeni

Mavi ekran MEMORY MANAGEMENT HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdim
Selamın aleyküm
Yaklaşık 1 hafta önce Mavi ekran MEMORY MANAGEMENT HATASI hatası aldım biraz internetten baktım RAM olduğunu anladım yaşadığım ilçedeki bir kaç bilgisayarcıya sordum ve BLUESCREENVİEW isimli program önerdi bu programda o verilen hatayı tam net göreceğimi söyledi MEMORY MANAGEMENT HATASI bu programda çıktı şuan RAM leri tek tek deniyorum her ikisini de bellek kullanımı olarak %80 lere çıkarttım hic bir sorun olmadı. Sadece ilk soktuğum RAM’i geriye taktığımda pc boş iken mavi ekran yedim.
Bu süreçte RAM ler tek takılı iken pc güncelleme filan yapamıyorum onunda resmini paylaşacağım.

Ekler

• 70E24024-2B9A-406D-96E6-0E1CF73B79D5.jpeg
    70E24024-2B9A-406D-96E6-0E1CF73B79D5.jpeg
    906.9 KB · Hit: 24
  • 9BF1214F-91FD-42B3-8D09-1EBDAA3D2A09.jpeg
    9BF1214F-91FD-42B3-8D09-1EBDAA3D2A09.jpeg
    821.2 KB · Hit: 21

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
Selamın aleyküm
Yaklaşık 1 hafta önce Mavi ekran MEMORY MANAGEMENT HATASI hatası aldım biraz internetten baktım RAM olduğunu anladım yaşadığım ilçedeki bir kaç bilgisayarcıya sordum ve BLUESCREENVİEW isimli program önerdi bu programda o verilen hatayı tam net göreceğimi söyledi MEMORY MANAGEMENT HATASI bu programda çıktı şuan RAM leri tek tek deniyorum her ikisini de bellek kullanımı olarak %80 lere çıkarttım hic bir sorun olmadı. Sadece ilk soktuğum RAM’i geriye taktığımda pc boş iken mavi ekran yedim.
Bu süreçte RAM ler tek takılı iken pc güncelleme filan yapamıyorum onunda resmini paylaşacağım.
aynı hatayı bende 1 hafta once durduk yere almaya basladım. hiçbir güncelleme yapmıyor pc . ve sureklı donuyor sonra mavi ekrana dusuyordu

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aleyküm Selam hdd mi kullanıyosun yoksa ssd mi ?

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
aynı hatayı bende 1 hafta once durduk yere almaya basladım. hiçbir güncelleme yapmıyor pc . ve sureklı donuyor sonra mavi ekrana dusuyordu
bütün parcaları soktum temizledim taktım ve şımdı pc kasası acılıyor ama goruntu vermıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün parcaları soktum temizledim taktım ve şımdı pc kasası acılıyor ama goruntu vermıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleyküm Selam hdd mi kullanıyosun yoksa ssd mi ?
SSD sandisk

Bende şuanlık donma vs. yok lakin dediğim gibi nadir oluyor arada fakat bazen üst üste veriyordu ram lerin ikisi takılıyken şuan tek tek deniyorum hala 1 kere aldım mavi ekran

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
SSD sandisk

Bende şuanlık donma vs. yok lakin dediğim gibi nadir oluyor arada fakat bazen üst üste veriyordu ram lerin ikisi takılıyken şuan tek tek deniyorum hala 1 kere aldım mavi ekran
Sistem Özellikleri nedir hocam ?
Belki orda bi yazilimsal sorun vardir. Karsilastiralim bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,603
Üyeler
165,850
Son üye
OmrYlmzz
Top Bottom