Neler Yeni

Mavi Işık Koruyucu Gözlük Hakkında Bilgi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler mavi ışık koruyucu gözlük almak istiyorum telefon ve ekrana baktığım zamanlarda gözlerimi korumak için bu gözlükler numaralı mı oluyor ? Çok fazla kullanirsak bağımlılık yapar mı ? Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
Gençler mavi ışık koruyucu gözlük almak istiyorum telefon ve ekrana baktığım zamanlarda gözlerimi korumak için bu gözlükler numaralı mı oluyor ? Çok fazla kullanirsak bağımlılık yapar mı ? Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊

Numarasızıda var ama mesela doktor bana Numaralı olarak verdi ama yaptırmadım.

Bunlar çok yararlı bide f.lux kullan yatısa doğru ufak ufak sarartıyor ekrarı sarı ısık göz sağlığı icin iyi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numarasızıda var ama mesela doktor bana Numaralı olarak verdi ama yaptırmadım.

Bunlar çok yararlı bide f.lux kullan yatısa doğru ufak ufak sarartıyor ekrarı sarı ısık göz sağlığı icin iyi.
Yani bu linktekinin zararı yok değil mi gözü bozmaz yani

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
Yani bu linktekinin zararı yok değil mi gözü bozmaz yani
Yok hocam numarasız bunlar numaralı gözlük olsa zaten bulanıklasır takınca Normal gözün numaralı gözlük takması zararlı ama bunlar filtre görevi görüyor Doktor da bana yazdı recetem duruyor ama yaptırmadım InsaAllah göz cizdircem 1 2 seneye.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok hocam numarasız bunlar numaralı gözlük olsa zaten bulanıklasır takınca Normal gözün numaralı gözlük takması zararlı ama bunlar filtre görevi görüyor Doktor da bana yazdı recetem duruyor ama yaptırmadım InsaAllah göz cizdircem 1 2 seneye.
Bende sıkıntı yok Allah'a şükür sadece koruma amaçlı almak istiyorum televizyon izlerken, telefona bakarken vs takarım diye düşünüyorum göz sağlığı çok önemli çünkü

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu

Babama demiştim kaç kere şuan yakını görmekte zorlanıyor gözlük kullanıyor şuan da gözlüksüz telefonunda ki yazıları okuyamıyor bide telefonun ekranı küçük olunca onunda etkisi oluyor

%100 mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum beyaz yerler sarımtrak gözüküyor şimdiki aklım olsa almazdım ✍️

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
%100 mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum beyaz yerler sarımtrak gözüküyor şimdiki aklım olsa almazdım ✍️
Ama iste göz sağlıgını koruyor oda. Aslında bunun orta yolu Sarı Renk modu / F.lux gibi programlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Mehmet Aslan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,073
Üyeler
160,350
Son üye