- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 1500
Yurtdışı olursa Gamakay mk61 veya royal kludge 61 falan var ama yurt içinden garantili bir şekilde neler var onların önerisi için açtım başlığı.
nays mevzusu nası oluyo ya hiç bilmiyorumCooler Master CK 721 NAYS ile 1550TL oluyor şuan bu klavyeden yazıyorum öneririm. @ardaaq Hocam daha iyi bir öneri yapabilir belki.
JKLDFGSLKMŞZFJSBGKLVŞDFSKLGB. Bana bildirimler ve mesajlar falan geç geliyor neden?@DA_mødları_çok_iyi olum gülmesene yardım etmeye çalışıyo arkadaş sen gülünce benim de gülesim geldi asjkfaj
Mesaj otomatik birleştirildi:
nays mevzusu nası oluyo ya hiç bilmiyorum
Hocam NAYS uygulaması var İş Bankası alt uygulaması. Papara cashback gibi çalışıyor, siz tam fiyattan alıyorsunuz bir kaç iş günü içinde %10 iade yapıyor. Ben gece ürünü almıştım ertesi sabah cashbacki yapmışlardı.@DA_mødları_çok_iyi olum gülmesene yardım etmeye çalışıyo arkadaş sen gülünce benim de gülesim geldi asjkfaj
nays mevzusu nası oluyo ya hiç bilmiyorum
teşekkürlerHocam NAYS uygulaması var İş Bankası alt uygulaması. Papara cashback gibi çalışıyor, siz tam fiyattan alıyorsunuz bir kaç iş günü içinde %10 iade yapıyor. Ben gece ürünü almıştım ertesi sabah cashbacki yapmışlardı.
bilmem bende sorun yok.JKLDFGSLKMŞZFJSBGKLVŞDFSKLGB. Bana bildirimler ve mesajlar falan geç geliyor neden?
bildirimler gelmiyor direkt çıkış yapıp tekrar gircemteşekkürler
bilmem bende sorun yok.
Hocam MSI ın low profile olması artı ama redlere göre sesli diye biliyorum yine aynı şekilde Razer ın switchleride yine kaliteli ama bi tık daha sesli olması lazım.teşekkürler
bilmem bende sorun yok.
başka önerisi olan varsa yazsın lütfen. Msi gk50 low profile, razer blackvidow 3 tkl falan nasıldır
Green switch sanırım razerinki. Fp olarak düşünüldüğünde alınır gibi sesi sıkıntı olmazsa değil miHocam MSI ın low profile olması artı ama redlere göre sesli diye biliyorum yine aynı şekilde Razer ın switchleride yine kaliteli ama bi tık daha sesli olması lazım.
Alınır ama seside göz ardı etmemek lazım bence.Green switch sanırım razerinki. Fp olarak düşünüldüğünde alınır gibi sesi sıkıntı olmazsa değil mi
Arkadaş için soruyorum kendine ait odası var zatenAlınır ama seside göz ardı etmemek lazım bence.