Max 1000 tl kablosuz kulak içi kulaklık

zooda

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1000
Öncelikle dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler.

Sizden ilk ricam şu paraya onu alacağına şunu al diyerek bütçeyi 1500'e çıkarmayalım. Piyasayı bilmiyorum o yüzden 1000 lira yazdım, he ama 1100 TL'ye alacağım kulaklık 1000 tlden kat kat daha iyidir o parayı da veririm problem değil. Mikrofonu biraz iyi olsun sesi dışarı aşırı vermesin yeter.En önemli kısım ise silikonlu kulaklıklar kulağıma asla oturmuyor yani aşağıdaki gösterdiğim tarzda olsun.

1751304024106.webp

Bu aşağıdaki gibi olmasın

1751304063944.webp

Saygılar

Sizden ilk ricam şu paraya onu alacağına şunu al diyerek bütçeyi 1500'e çıkarmayalım. Piyasayı bilmiyorum o yüzden 1000 lira yazdım, he ama 1100 TL'ye alacağım kulaklık 1000 tlden kat kat daha iyidir o parayı da veririm problem değil. Mikrofonu biraz iyi olsun sesi dışarı aşırı vermesin yeter.En önemli kısım ise silikonlu kulaklıklar kulağıma asla oturmuyor yani aşağıdaki gösterdiğim tarzda olsun.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Saygılar
sahsen hyperx cirro buds oneririm yada kuponlarla cmf buds 1250 tl lere ksdar iniyordu hepsiburadada suan yok tahminen yurtdjsj sorun degil air 4 pro alin capsule 3 pro yada

ustam önerdiğin kulaklık silikonlu
Pardon hocam Air 4 lite bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam önerdiğin kulaklık silikonlu

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Saygılar
Amazon da 1235 TL'ye soundpeats air 4 pro var yurtdışından geliyor yurtiçinde bu kulaklık 2500 TL'ye satılıyor ve ederi 2500 TL bir bak istersen

Geri