MAX 130K'ya RENDER - VFX SİSTEMİ ÖNERİSİ

cptlykia

80+
Reaksiyon skoru
106
Öncelikle selamlar arkadaşlar, abim görsel efektçi ona özel vfx NUKE programı için sistem bakıyordum. Ekran kartının çok üst düzey olmasına gerek yok o yüzden RTX 5070'de karar kıldım, ram olarak çoğu sitede 64 gb özelleştirme seçeneği olmadığı için bir tek gaminggen de uçuk fiyat olmadan özelleştirmeler yapabildim. Ryzen 9 9950X ve 64 GB ram seçeneğiyle şu 2 linki bırakıyorum.
lütfen yardımcı olur musunuz veya başka önerileriniz varsa da alabilirim

Öncelikle selamlar arkadaşlar, abim görsel efektçi ona özel vfx NUKE programı için sistem bakıyordum. Ekran kartının çok üst düzey olmasına gerek yok o yüzden RTX 5070'de karar kıldım, ram olarak çoğu sitede 64 gb özelleştirme seçeneği olmadığı için bir tek gaminggen de uçuk fiyat olmadan özelleştirmeler yapabildim. Ryzen 9 9950X ve 64 GB ram seçeneğiyle şu 2 linki bırakıyorum.
lütfen yardımcı olur musunuz veya başka önerileriniz varsa da alabilirim
tek tek toplasanız birleştirme imkanınız olur mu acaba?
yani hazır sistem almayıp tek tek parçaları alsanız

tek tek toplasanız birleştirme imkanınız olur mu acaba?
yani hazır sistem almayıp tek tek parçaları alsanız
tek tek de toplamalar yaptım ama bi yandan taksit seçeneği vesaire de arıyorum o yüzden tek siteden hazır sistem almak daha makul geldi ama yine de ayrı ayrı parçalara da okeyim yani

104.5k yaptı
soğutucu kasa psu ssd kalıyor geriye bütçe esner mi ram bütçenin içinden geçiyor anakarttan biraz düşebiliriz usb 4 ihtiyacı vardır ama galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada ve amazonda taksitler çok güzel oluyor genelde 6-9 falan

Geri