Baktığımda 950 TL'ye Kablolu Glorius Model D faresini gördüm ve beğendim, sizlerin önerilerinide istiyorum, rica edersem kaliteli, performansı çok iyi ve çok uzun ömürlü bir şey söylerseniz ve markası tanınmayan bir şey söylemezseniz sevinirim.
a950 pro 3klık mousedan daha iyiDareu a950pro işini görür bütçe varsa 4k modeli daha iyi olur
Daha iyi değil fakat eşit diyebiliriz zaten bunun pekte üstü yok olsa bile çoğu kişi farkı anlamaza950 pro 3klık mousedan daha iyi
gsza gelip daha iyi yazmışımDaha iyi değil fakat eşit diyebiliriz zaten bunun pekte üstü yok olsa bile çoğu kişi farkı anlamaz
Baktığımda 950 TL'ye Kablolu Glorius Model D faresini gördüm ve beğendim, sizlerin önerilerinide istiyorum, rica edersem kaliteli, performansı çok iyi ve çok uzun ömürlü bir şey söylerseniz ve markası tanınmayan bir şey söylemezseniz sevinirim.
Hocam r1 ve r1 se arasında ne fark var?Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Siyah ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Siyah Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
glorius model d wireless aldım hocam saolasın.Sensör. Biri 450 IPS biri 650 Ips. farkı hissedebileceğini sanmıyorum fark yok gibi düşünebilirsin.
G.oglorius model d wireless aldım hocam saolasın.