Mehmet Anıl
80+ Silver
180 derece yatma özelliği dahil
Dün aynı konuyu bende açtım.180 derece yatma özelliği dahil
eyvallah xdrive 15 alicam acaba farkli renkleri varmi sadece sarı görmustunDün aynı konuyu bende açtım.
Buyrun yorumları okuyup faydanalabilirsiniz.
Yardım - Max 1500₺ Oyuncu Koltuğu
Merhaba sevgili dostlarım, Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model iyidir bilemiyorum. Az önce benzer bir konuda ve birkaç yerde XDrive markanın modellerinin iyi olduğunu gördüm. Xdrive markasından önerebileceğiniz güzel bir koltuk var mıdır? Hatta farklı kaliteli bir...donanimarsivi.com
Bende sadece sarı gördüm hocam.eyvallah xdrive 15 alicam acaba farkli renkleri varmi sadece sarı görmustun
aga sarı olmaz ki masa kahverengi eşyalar beyaz monutör kasa siyah sarı çok şımarık dururBende sadece sarı gördüm hocam.
Sanırım renk seçeneği yok.
xprime almam güvenmiyorumxprime 1k medyalab koduyla indirime giriyor galiba
knk technopatta kirmizi modelin incelemesi var kirmizi bulursam alirimBende sadece sarı gördüm hocam.
Sanırım renk seçeneği yok.
Aynı durum bende de mevcutaga sarı olmaz ki masa kahverengi eşyalar beyaz monutör kasa siyah sarı çok şımarık durur
onun fiyati ne kadar ben 1.75imSadece 15 bakma mesela ben 15 e sığamam o yüzden fırtına aldım. Dikkat et o kadar para veriyorsun
Bu 15 in ölçüleri
Alıntıyı görüntüle
Fırtınanın fiyatı biraz arttı. Kilon da uygunsa 15 e bakabilirsin (trendyolda dün 1600 e aldım fırtınayı bugün 2000 olmuş :O )onun fiyati ne kadar ben 1.75im
1600 olursa alirim belkiFırtınanın fiyatı biraz arttı. Kilon da uygunsa 15 e bakabilirsin (trendyolda dün 1600 e aldım fırtınayı bugün 2000 olmuş :O )