Max 15K fiyata 2K Monitör Önerisi

Hocam alabileceğinin en iyisi net. Güvenlisini felan boşver pişman olmazsın valla. Ürün cuma günü satışa açıldı ortalık çalkalandı
en iyisi olması neye göre en iyisi o zaten ayrı bişey temel özelliklerde tamamen aynı attığım asus arada 2k var daha epeyde yok monitör normalde bir ürün trye gelmeden önce eklenirdi

konu sahibi @Tayfunns konularından incelesin inmcelemeyi

Acelen yoksa 2. El çek bi 60 hz 1 2 k ya keyfine bak 1 2 ay biriktir oled al öyle yapabiliyorsan yoksa aklına yatanı al gitsin
Bilerek OLED bakmıyorum. Dediğim gibi evden çalışıyorum ve ekranda sabit uygulamalar oluyor. Bu da oled monitörlerde sorun oluyormuş galiba. O bölgede ki ışığın çok çalışmasından kaynaklı falan.

Bilerek OLED bakmıyorum. Dediğim gibi evden çalışıyorum ve ekranda sabit uygulamalar oluyor. Bu da oled monitörlerde sorun oluyormuş galiba. O bölgede ki ışığın çok çalışmasından kaynaklı falan.
Hee tamam ozaman orayı görmedim oyun oynuyorsun sanmıştım doğru diyorsun

Öneriler için teşekkürler. Başka forumlara ve yabancı incelemelere de baktım ve KTC H27E6 markasını aldım 11K fiyata.
Monitörden şüphem yok ama teknik destek nasıl ona emin değilim. İnce hesaptan aldım, oraya güvendim şahsen.

Bu markayı ilk defa duydum. Güvenilir mi acaba?
Piyasaya yeni girdi kağıt üstü veriler güzel incelemesi de başarılı. Mini Led modelide gelirse 13000TL den satılıcaktır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasaya yeni girdi kağıt üstü veriler güzel incelemesi de başarılı. Mini Led modelide gelirse 13000TL den satılıcaktır.
Sanmıyorum 4k mini led modeli bu kadar ucuza satılmaz. 4k monitörlerin başlangıç fiyatı 16k zaten. Onlar da edge lit olur anca. Mini Led pahalı bir teknoloji. MSI muadili 22-26k civarına satılıyordu. İncelemesine MSI modeliyle aynı fiyatta olduğu söyleniyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Yani 20k dan daha aşağısına gelmez gibi.

Sanmıyorum 4k mini led modeli bu kadar ucuza satılmaz. 4k monitörlerin başlangıç fiyatı 16k zaten. Onlar da edge lit olur anca. Mini Led pahalı bir teknoloji. MSI muadili 22-26k civarına satılıyordu. İncelemesine MSI modeliyle aynı fiyatta olduğu söyleniyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Yani 20k dan daha aşağısına gelmez gibi.
Hocam monitör gelince ne gibi testler yapmam lazım? Ya da bir ayar yapmam lazım mı? Bilginiz var mı o konularda?

Hocam monitör gelince ne gibi testler yapmam lazım? Ya da bir ayar yapmam lazım mı? Bilginiz var mı o konularda?
Işık sızması ve ölü piksel testi. Ayarlar için rehberleri okuyun.

4k olan değil 1440p 180hz olan miniled modelinden bahsettim 300 dolar fiyatı olan.

Geri