hocam herkes öneriyorda tayfun hocam hariç kimsenin 1 tek incelemesi yok trde neye göre öneriyosunuz anlayamadım bi kroniği bir sorunu varmıdır bilmeden
en iyisi olması neye göre en iyisi o zaten ayrı bişey temel özelliklerde tamamen aynı attığım asus arada 2k var daha epeyde yok monitör normalde bir ürün trye gelmeden önce eklenirdi
konu sahibi @Tayfunns konularından incelesin inmcelemeyi
Bilerek OLED bakmıyorum. Dediğim gibi evden çalışıyorum ve ekranda sabit uygulamalar oluyor. Bu da oled monitörlerde sorun oluyormuş galiba. O bölgede ki ışığın çok çalışmasından kaynaklı falan.
Bilerek OLED bakmıyorum. Dediğim gibi evden çalışıyorum ve ekranda sabit uygulamalar oluyor. Bu da oled monitörlerde sorun oluyormuş galiba. O bölgede ki ışığın çok çalışmasından kaynaklı falan.
Öneriler için teşekkürler. Başka forumlara ve yabancı incelemelere de baktım ve KTC H27E6 markasını aldım 11K fiyata.
Monitörden şüphem yok ama teknik destek nasıl ona emin değilim. İnce hesaptan aldım, oraya güvendim şahsen.
Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın panellerini kullanıyor. Bu panel de arka aydınlatma tümleşik değil. Yani marka kendi arka aydınlatmasını kullanmış.
Renk gamutu
%162srgb volume, %98.5 Adobe RGB coverage ve %95 DCI-P3 çıkıyor bir incelemede. İki farklı...
Sanmıyorum 4k mini led modeli bu kadar ucuza satılmaz. 4k monitörlerin başlangıç fiyatı 16k zaten. Onlar da edge lit olur anca. Mini Led pahalı bir teknoloji. MSI muadili 22-26k civarına satılıyordu. İncelemesine MSI modeliyle aynı fiyatta olduğu söyleniyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Yani 20k dan daha aşağısına gelmez gibi.
Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın panellerini kullanıyor. Bu panel de arka aydınlatma tümleşik değil. Yani marka kendi arka aydınlatmasını kullanmış.
Renk gamutu
%162srgb volume, %98.5 Adobe RGB coverage ve %95 DCI-P3 çıkıyor bir incelemede. İki farklı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum 4k mini led modeli bu kadar ucuza satılmaz. 4k monitörlerin başlangıç fiyatı 16k zaten. Onlar da edge lit olur anca. Mini Led pahalı bir teknoloji. MSI muadili 22-26k civarına satılıyordu. İncelemesine MSI modeliyle aynı fiyatta olduğu söyleniyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Yani 20k dan daha aşağısına gelmez gibi.
Renk sıcaklığı çoğu monitörde iyi ayarlanmamış olur. Elinizde cihaz olmasa bile monitörü daha çok seveceğiniz bir şekilde kalibre etmeye çalışabilirsiniz. Eğer elinizdeki monitör stok ayarlarda kötü geldiyse çok işinize yarayacaktır. Soğuk, sıcak, normal ve kullanıcı olarak genelde 4 farklı ön ayar bulunur. Hedef 6500k'dır. 6000k mavimsi, 7000k ise sarımsı tonlamaya sahip olur. Kullanıcıların ekranım aşırı mavimsi veya sarımsı gözüküyor dediği muhabbet budur. Çözümü de renk sıcaklığını ayarını...
Nvidia denetim masası ayarları Benim kullandığım ve ideal bulduğum ayarlar bunlar, her birgisayar da en iyi performansı verecektir diye bir kaide yok. Video renk ayarları ve Video görüntü ayarlarını default halde kullanıyorum. Yazılımla renk doygunluğunu artırmak mümkün değil. Diğer ayarlar...
Renk gamutu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: