Rizard 80+ Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Emircan Bayram 12 Kasım 2024 #1 2000 TL'ye kadar bütçem var f/p bir gaming kulaklik önerebilir misiniz?. 1k ve daha altında cidden iyi bir indirim iyi bir fiyat performans ürünü varsa daha da iyi olur.
2000 TL'ye kadar bütçem var f/p bir gaming kulaklik önerebilir misiniz?. 1k ve daha altında cidden iyi bir indirim iyi bir fiyat performans ürünü varsa daha da iyi olur.
S Sxowz 80+ Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Sxowz 15 Aralık 2024 #2 Rizard yazmış: 2000 TL'ye kadar bütçem var f/p bir gaming kulaklik önerebilir misiniz?. 1k ve daha altında cidden iyi bir indirim iyi bir fiyat performans ürünü varsa daha da iyi olur. Devamı için tıklayın... razer blackshark v2x bizzat kendim kullaniyorum
Rizard yazmış: 2000 TL'ye kadar bütçem var f/p bir gaming kulaklik önerebilir misiniz?. 1k ve daha altında cidden iyi bir indirim iyi bir fiyat performans ürünü varsa daha da iyi olur. Devamı için tıklayın... razer blackshark v2x bizzat kendim kullaniyorum