Neler Yeni

Max 300tl Telefon İçin kulak üstü kulaklık

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bütçeden emin değilim Bluetooth olsun pek müzik dinleyen birisi değilim devlet bursuyla alıcam önerilerinizi beklerim
Ben bunlar arasında kaldım

Fiyata bakmayın fiyat performans olarak bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Can Şahin
Sony WHCH-500 serisini 3 yıldır kullanıyorum bir süre önce güncelleyip whch-510 adıyla sunmuşlar. Onu da mağazada deneyimledim malzeme kalitesi olarak mükemmel, biraz daha inceltmişler. Ondan önce JBL T500 kullanmıştım sorun çıktı iade edip Sony aldım ve aralarında muazzam bir ses kalite farkı var. Açık ara Sony ses kalitesinde çok iyiydi, malzeme kalitesi de çok güzel ve 20 saat şarjının gitmesi baya yeterli oluyor. 3 yıllık serüvenimde bir çok kez yere düşse de herhangi bir sorun olmadı sadece pedlerinde hafif soyulmalar mevcut, bu arada whch-500 serisi hakkında konuşuyorum.
whch-510'da gürültü engelleme özelliğinin olması da eklenmiş whch-500 de bu yok.
Ayrıca whch-500 micro-usb çıkışına sahipten 510'da type-c kullanılmış bu da çok iyi.
Uzun lafın kısası Sony bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Philips, JBL hak getire... Anker hakkında deneyimim olmadığı için bir şey diyemiyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sony WHCH-500 serisini 3 yıldır kullanıyorum bir süre önce güncelleyip whch-510 adıyla sunmuşlar. Onu da mağazada deneyimledim malzeme kalitesi olarak mükemmel, biraz daha inceltmişler. Ondan önce JBL T500 kullanmıştım sorun çıktı iade edip Sony aldım ve aralarında muazzam bir ses kalite farkı var. Açık ara Sony ses kalitesinde çok iyiydi, malzeme kalitesi de çok güzel ve 20 saat şarjının gitmesi baya yeterli oluyor. 3 yıllık serüvenimde bir çok kez yere düşse de herhangi bir sorun olmadı sadece pedlerinde hafif soyulmalar mevcut, bu arada whch-500 serisi hakkında konuşuyorum.
whch-510'da gürültü engelleme özelliğinin olması da eklenmiş whch-500 de bu yok.
Ayrıca whch-500 micro-usb çıkışına sahipten 510'da type-c kullanılmış bu da çok iyi.
Uzun lafın kısası Sony bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Philips, JBL hak getire... Anker hakkında deneyimim olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Jbl i kafadan elemiştim ama genede koymak istedim
Asıl sony ile anker arasında kaldım
Yardımınız için teşekkürler 🥰

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Can Şahin
Jbl i kafadan elemiştim ama genede koymak istedim
Asıl sony ile anker arasında kaldım
Yardımınız için teşekkürler 🥰
Rica ederim fakat bunlar genellikle müzik ve film için üretilen kulaklıklar. Sony ile oyun deneyimim de oldu fakat kulak sağlığı açısından ses giriş ve çıkışları sağlıksız bir ortam yaratabilir. Kullanım amacına göre seçim yapman faydalı olur.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Rica ederim fakat bunlar genellikle müzik ve film için üretilen kulaklıklar. Sony ile oyun deneyimim de oldu fakat kulak sağlığı açısından ses giriş ve çıkışları sağlıksız bir ortam yaratabilir. Kullanım amacına göre seçim yapman faydalı olur.
Telefondan oyun oynayan bir insan değilim güzel bir bilgisayarım ve bilgisayar kulaklığım var dışarıda müzik dinlemek için veya film izlemek için kullanıcağım uyarın için teşekkürler 😍🥰🥰
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım anker soundcare q10 alıcağım incelemesini izledim ve beğendim kulağı kapsaması çok hoş benim bilgisayar kulaklığım da kulak kapsayan tarzda

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Son bir sorum var şuan 16 yaşındayım 11.sınıfa geçtim ben kulaklık alırsam üniversitenin son yılına kadar yani 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum sony o kadar gider mi?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hepsiburada ilk alışverişe 50Tl indirimi ile 335Tl oluyor bütçeyi biraz aşıyor fakat diğerlerinden bir çok noktada üstün.
2 aydır kullanıyorum, bas modu için Anker'i tercih eden çok fazla kişi gördüm fakat ANC özelliğini açtığınızda bas modu etkisi de görüyor ve basları yükseltiyor. ANC hibrit kadar iş yapmıyor, otobüs yolculuğunda herkes klimadan sağır olurken, hiçbir ses duymamanı sağlıyor; fakat hibrit olmadığı için düz bir frekans veriyor, dışarıya uyum sağlamadığı için de bazı sesleri tamamen kesmiyor. Pasif gürültü engellemesi de gayet mükemmel, şarkı dinlerken zaten birisini duyma ihtimalin yok. Bu benim ikinci kulaklığım, tam olarak anlayamadığım bir sebepten ötürü şarkıyı açtığımda ses aşırı yüksek geliyor fakat 15 dakika içerisinde ses çok az gelmeye başlıyor. Telefonum otomatik olarak kısıyor ve bana haber vermiyor olabilir, nihayetinde Android 6 eski bir sürüm. Onun haricinde bağlantı hızı, çift bağlantı vs. gayet güzel.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hepsiburada ilk alışverişe 50Tl indirimi ile 335Tl oluyor bütçeyi biraz aşıyor fakat diğerlerinden bir çok noktada üstün.
2 aydır kullanıyorum, bas modu için Anker'i tercih eden çok fazla kişi gördüm fakat ANC özelliğini açtığınızda bas modu etkisi de görüyor ve basları yükseltiyor. ANC hibrit kadar iş yapmıyor, otobüs yolculuğunda herkes klimadan sağır olurken, hiçbir ses duymamanı sağlıyor; fakat hibrit olmadığı için düz bir frekans veriyor, dışarıya uyum sağlamadığı için de bazı sesleri tamamen kesmiyor. Pasif gürültü engellemesi de gayet mükemmel, şarkı dinlerken zaten birisini duyma ihtimalin yok. Bu benim ikinci kulaklığım, tam olarak anlayamadığım bir sebepten ötürü şarkıyı açtığımda ses aşırı yüksek geliyor fakat 15 dakika içerisinde ses çok az gelmeye başlıyor. Telefonum otomatik olarak kısıyor ve bana haber vermiyor olabilir, nihayetinde Android 6 eski bir sürüm. Onun haricinde bağlantı hızı, çift bağlantı vs. gayet güzel.
Ses olarak ne farkı olur anker ile

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bende Anker ile bunun arasında kalmıştım. İnternette ne kadar Anker ve Taotronics arasında karşılaştırma varsa hepsini izledim. Sonunda buna karar verdim ve pişman olmadım. Anker'i dinlemedim kesin emin değilim; fakat karşılaştırma videolarında ses farklarını açıklıyorlar. Bu kulaklığı ilk Ekin Kollama kanalında görmüştüm, çok övülüyordu. Şu anda direkt ne kadar fark olduğunu söyleyemem. Yukarıda bahsettiğim maksimum ses olayında Google Play'den satın aldığım bir ekolayzer uygulaması ile birlikte kullanıyorum. Orijinal sesi ile maksimum sese getirdiğimde gerçekten rahatsız edici seviyede yüksek geliyor. Çok müzik kulağım var mıdır bilmiyorum; fakat tüm sesler aşırı dengeli geliyor ve 5+1 sistemden buna geçtikten sonra dinlediğim şarkılarda arka planda daha önce dikkat etmediğim farklı enstrümanlar olduğunu öğrendim.
Kullandığım ekolayzer uygulaması: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=tr&gl=US
İlgili video:
Kullandığım ekolayzer uygulaması: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=tr&gl=US

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Bende Anker ile bunun arasında kalmıştım. İnternette ne kadar Anker ve Taotronics arasında karşılaştırma varsa hepsini izledim. Sonunda buna karar verdim ve pişman olmadım. Anker'i dinlemedim kesin emin değilim; fakat karşılaştırma videolarında ses farklarını açıklıyorlar. Bu kulaklığı ilk Ekin Kollama kanalında görmüştüm, çok övülüyordu. Şu anda direkt ne kadar fark olduğunu söyleyemem. Yukarıda bahsettiğim maksimum ses olayında Google Play'den satın aldığım bir ekolayzer uygulaması ile birlikte kullanıyorum. Orijinal sesi ile maksimum sese getirdiğimde gerçekten rahatsız edici seviyede yüksek geliyor. Çok müzik kulağım var mıdır bilmiyorum; fakat tüm sesler aşırı dengeli geliyor ve 5+1 sistemden buna geçtikten sonra dinlediğim şarkılarda arka planda daha önce dikkat etmediğim farklı enstrümanlar olduğunu öğrendim.
İlgili video:
Abimle konuşucağım bütçemi aşmasaydı düşünmezdim fazla ama 85tl kadar pahalı 85tl az değil kararımı buraya yazarım

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hepsiburada üzerinden yeni hesap açarak alırsanız 335Tl'ye alabilirsiniz. Hepsiburada'nın ilk alışverişe 50Tl indirimi bulunuyor. Kulaklığı aldığımdan beri altta fotoğrafta belirttiğim bas ağırlıklı ekolayzer ayarını kullanıyorum, orijinal sesine pek aşina değilim. Sizin de en azından 5 band bir ekolayzer ile kullanmanızı tavsiye ederim. Yalnızca bu kulaklık değil, her türlü ses ürününde ekolayzer harika bir deneyim sunuyor.
Kampanya linki; https://www.hepsiburada.com/staticp...d&af_adset=ulku_boyraz&af_force_deeplink=true

Ekler

• Screenshot_2021-06-22-14-19-48.png
    Screenshot_2021-06-22-14-19-48.png
    151.8 KB · Hit: 18

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,679
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kararımı verdim Anker Soundcore Life Q10 alıcağım devlet bursu alıyorum ve 335tl verirsem buna cebimde para kalmıcak
Bana bu konuda yardım eden arkadaşlara teşekkürler 🥰🥰

Top Bottom