Donanım arşivi yeni çıkıcak sistemi bekleyebilirsin yakın zamanda gelirSelamlar. Daha önce 3700₺civarı sistem konusu açtım ama çok toplayan gelmedi, oyüzden birdaha açtım bu konuyu.
İstediğim özellikler;
Amd ekran kartı ve amd işlemci
Kasanın hava akışı iyi olmalı
Anakart mümkünse b450m
Ssd m2 olmasın
Monitör olmayacak.Monitör İçinde Olmayacak Sanırım Belirtmemişsin
Forumda (burda) fotoğrafını paylaştılar rtx ekran kartı vardı ne kadar ucuz olabilir :/Donanım arşivi yeni çıkıcak sistemi bekleyebilirsin yakın zamanda gelir
o fotoğrafları görmemiştim pardonForumda (burda) fotoğrafını paylaştılar rtx ekran kartı vardı ne kadar ucuz olabilir :/
Dostum fikir almak istiyorum. Hazır sistemlerde daha ucuz oluyor diye hazır sistem tercih edecektim fakat kasa seçenekleri kötü. Toplama sihirbazında da pahalı oluyor, ne yapacağımı bilemedim.Merhaba çok toplayanın gelmesine gerek yok sizde topluyabilirsiniz ama neden toplamıyorsunuz sorun orda lütfen satış yapan sitelere gidip pc toplama sihirbazından toplayabilirsiniz
depolama önemlimi çok senin icinSelamlar. Daha önce 3700₺civarı sistem konusu açtım ama çok toplayan gelmedi, oyüzden birdaha açtım bu konuyu.
İstediğim özellikler;
Amd ekran kartı ve amd işlemci
Kasanın hava akışı iyi olmalı
Anakart mümkünse b450m
Ssd m2 olmasın
Yanlış anlama ama 3600 fiyat bendından aynı sistemleri yazacaklar yeni bir şey çıkmayana kadar onu demek istedim şu şekil yapabilirsin yaz piyasası geliyor bşrazcık daha bekleyip indirimlerden faydalanabilirsinDostum fikir almak istiyorum. Hazır sistemlerde daha ucuz oluyor diye hazır sistem tercih edecektim fakat kasa seçenekleri kötü. Toplama sihirbazında da pahalı oluyor, ne yapacağımı bilemedim.
Teşekkür ederim.Yanlış anlama ama 3600 fiyat bendından aynı sistemleri yazacaklar yeni bir şey çıkmayana kadar onu demek istedim şu şekil yapabilirsin yaz piyasası geliyor bşrazcık daha bekleyip indirimlerden faydalanabilirsin