Neler Yeni

Max 360TL Ayakkabı Önerisi

VitoScaletta

80+ Gold
powerlifting yapıyorum hem salonda hem dışarıda kullanıcam squat deadlift te gücümü emmemesi ve formumu bozmaması için tabanı düz ve sert ayakkabı lazım reebok nano öneriyolar crossfit ayakkabısı bazı yerlerde 450 falan var bazı yerlerde 300 e var yardımcı olursanız sevinirim nike veya adidasın böyle ayakkabıları varmı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Cahilce konuşmuş olacam da ayakkabı o kadar farkediyor mu ya spora. Ben kinetixten 110 TL ye alıp bir tane çıkıyom.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Cahilce konuşmuş olacam da ayakkabı o kadar farkediyor mu ya spora. Ben kinetixten 110 TL ye alıp bir tane çıkıyom.
Hocam hiç bir sporu ayakkabı sayesinde yapmazsınız 4 senedir lisanslı sporcuyum ilk başlarda cebimde para yoktu Kinetix alırdım, sonra zamanla Adidas ve Nike'ye yöneldim performans da artış sizdedir. Ayakkabı rahatlıktır.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk yaş 15 squat:70 kg deadlift:100kg şimdilik artmaya da devam ediyoda fark olur bence altı yumuşak nike ın içinde hava olanları gücü emiyor ve formu bozuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

nike revolution 5
aslında tabanı düz güzel tabanı yumuşağa benziyor tasarımınıda çok beğenmedim ama eğer hiç bulamazsam mecbur bunu alırım
1604244136854.png

babamın bi ayakkabısı var nike o benim ayağıma tam olmuyo parmaklarım acıyor aslında onu youtube dan video izleyerek falan onu genişletsem onu dışarıya giysem alacağım ayakkabıyıda fitness a ve futbola giysem çok güzel olucak

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam hiç bir sporu ayakkabı sayesinde yapmazsınız 4 senedir lisanslı sporcuyum ilk başlarda cebimde para yoktu Kinetix alırdım, sonra zamanla Adidas ve Nike'ye yöneldim performans da artış sizdedir. Ayakkabı rahatlıktır.
knk yaş 15 squat:70 kg deadlift:100kg şimdilik artmaya da devam ediyoda fark olur bence altı yumuşak nike ın içinde hava olanları gücü emiyor ve formu bozuyor

aslında tabanı düz güzel tabanı yumuşağa benziyor tasarımınıda çok beğenmedim ama eğer hiç bulamazsam mecbur bunu alırım Alıntıyı görüntüle
Valla benim tek yaptığım uzun yürüyüşler. Şu anlık sporu evde ekipmansız yapıyorum koronadan dolayı spor salonuna gitmeye çekindim.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler bu arada ayakkabı genişletme yolu biliyonuzmu belki babamın ayakkabısını dızlayap salona ve dışarıya ayrı ayakkabı giyerim

1604244656773.png
çok pahalısın be türkiye şu ayakkabı 360 tl olsada alsam hem futbola hem salona giderim eskiden bi ayakkabıya 300 tl versek bıçaklarlardı bi ayakkabıya o kadar para verilirmi diye şimdi 300 tl ye ayakkabı yok be

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
beyler bu arada ayakkabı genişletme yolu biliyonuzmu belki babamın ayakkabısını dızlayap salona ve dışarıya ayrı ayakkabı giyerim

Alıntıyı görüntüle çok pahalısın be türkiye şu ayakkabı 360 TL olsada alsam hem futbola hem salona giderim eskiden bi ayakkabıya 300 TL versek bıçaklarlardı bi ayakkabıya o kadar para verilirmi diye şimdi 300 TL ye ayakkabı yok be
beyaz modeline 590 tl verdim artık 300 tl az geliyor :/

VitoScaletta

80+ Gold
erken seçim gelirse ben oy kullanamıcam ve galiba en çok oy kullanacak olan yaş grubu biziz ondan erken seçim onlara yarar
dolar 8.35 euro 9.75 ve kimse adam akıllı bişey demiyor herkes dalga geçiyorda 10 tl euro mu olur alkfkafdsşlafsdkfldsaşkl delircem ya

dolar 8.35 euro 9.75 ve kimse adam akıllı bişey demiyor herkes dalga geçiyorda 10 TL euro mu olur alkfkafdsşlafsdkfldsaşkl delircem ya
bakalım halk ne zaman tam anlamıyla isyan edicek

Top Bottom