İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Bütçe
- 45000
ekran kartı nvidia falan takıntım yok en iyi performansı alacağım bir öneri lazım arkadaşlar
reis kasa arıyorum sadece ekran kartı değil :dAz daha çıkarsan 5080 alınabilir yada lansman fiyatında 5070 ti
Heee pardonreis kasa arıyorum sadece ekran kartı değil :d
Hikayeli oyunlar rdr valorant falan takılıcam ya sadece kasa için 40 45 k bütçem varHangi oyuna yönelik sistem düşünüyorsun
reis o kadar vakit yok ya uğraşamıyorum o şekilde hazır sistem almak hem daha karlı değil mi ? tek tek toplamaktansaBu bütçelerde şahsen hazır sistem yerine güzelce keyifli keyifli tek tek toplanması fikrindeyim. Ayrıca daha kaliteli olacağı ve vade farksız taksit imkanları da artısı.
Sen nasıl tercih edersen hocam. Bazı dönemler de hazır sistemler tabi ki daha avantajlı oluyor fakat kampanyalar felan olmayınca tek tek toplayınca da fiyat en fazla 1.000 TL-2.000 TL oynuyor ama daha kaliteli oluyor.reis o kadar vakit yok ya uğraşamıyorum o şekilde hazır sistem almak hem daha karlı değil mi ? tek tek toplamaktansa
işte ona da vakit ayırıp takip etmek gerekiyorSen nasıl tercih edersen hocam. Bazı dönemler de hazır sistemler tabi ki daha avantajlı oluyor fakat kampanyalar felan olmayınca tek tek toplayınca da fiyat en fazla 1.000 TL-2.000 TL oynuyor ama daha kaliteli oluyor.
Enermax nasil marka peki kasayı ozellestirmeden alsam?Rami 32 yap, kalan parayla da istersen kasayı Corsair yap.PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
İyidir ama dediğim gibi "isterseniz" corsair yapabilirsinizişte ona da vakit ayırıp takip etmek gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enermax nasil marka peki kasayı ozellestirmeden alsam?
5080 tek başına 55 k nasıl olcak o iş 5070 bide alamazAz daha çıkarsan 5080 alınabilir yada lansman fiyatında 5070 ti