Neler Yeni

Max 50.000 TL Scooter öneri

murat1064

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Bütçe
50000
Selamlar, yakın zamanda 50 cc motorsiklet almayı düşünüyorum. B ehliyetim var. Ehliyet almaya zamanım yok seneye tahminimce a2 alırım. Ehliyet alınca satıp model de yükselteceğim. İşe git gel için kullanacağım atik bir motor arıyorum. Bulunduğum bölgede eğim konum konum biraz var İzmirde yaşıyorum Buca-Gaziemir(10km) arası gideceğim rota. Max 50.000 Tl bütçem bulunmakta ileride kolay satabileceğim aynı zamanda da 80 lik veya 100 lüğe çevirip atikliğini arttırabileceğim bir model arayışındayım. 0 model motolux rossi rs 50 baya bir araştırdım memnun kullanıcıları özelliklerine göre. Bayiye sorduğumda sıfırı 50.000 TL + 100 lük yapılabiliyor hediye olarak. Atiklik olarak max bütçemi aşmayacak şekilde seri bir motosiklet önerilerinizi bekliyorum. Önceliğim titreşimi az, bağırıp zorlanmayan, kolay bir şekilde kaymayan seri bir motor.

Boy 183, kilo 78

GirayHan

80+ Platinum
Selamlar, yakın zamanda 50 cc motorsiklet almayı düşünüyorum. B ehliyetim var. Ehliyet almaya zamanım yok seneye tahminimce a2 alırım. Ehliyet alınca satıp model de yükselteceğim. İşe git gel için kullanacağım atik bir motor arıyorum. Bulunduğum bölgede eğim konum konum biraz var İzmirde yaşıyorum Buca-Gaziemir(10km) arası gideceğim rota. Max 50.000 TL bütçem bulunmakta ileride kolay satabileceğim aynı zamanda da 80 lik veya 100 lüğe çevirip atikliğini arttırabileceğim bir model arayışındayım. 0 model motolux rossi rs 50 baya bir araştırdım memnun kullanıcıları özelliklerine göre. Bayiye sorduğumda sıfırı 50.000 TL + 100 lük yapılabiliyor hediye olarak. Atiklik olarak max bütçemi aşmayacak şekilde seri bir motosiklet önerilerinizi bekliyorum. Önceliğim titreşimi az, bağırıp zorlanmayan, kolay bir şekilde kaymayan seri bir motor.

Boy 183, kilo 78
50CC motor alma trafikte aşırı tehlikeli. sollama yapamıyorsun atik çevik değil gerektiğinde hızlanamıyorsun ve buca gaziemir arası yol hareketli bir yol en sağdan gideceksin sorun yaratır. Mümkünse a2 al ve 125 cc ile başla. en azından kendini tehlikeye atmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde 100'lük yaparız vb falan diyenlere bakma. polislere denk geldiğinde senin max hızından motorun 50cc'den çevrildiğini anlayıp motoru trafikten men ederler.

Top Bottom