Dostum şurdaki masaya aşık oldum ya bunun gibi bir masa önerin var mı?Kullanıyorum memnununm.Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Dostum şu videodakiBro internette böyle güzel masaların olduğunu sanmıyorum bi ara ben de bayaa bi masa aramıştım güzel bişey bulamadım
sallanma oluyor mu bunda hocamKullanıyorum memnununm.Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Hiçbir fikrim yok kusura bakma attığım kasayı ben kullandığım için attım.Dostum şu videodaki
masanın aynısından bulabilir misin? 5:35 bütçe en fazla 600 çıkarda 500den düşük olursa iyi olur
Başta oluyordu ama ayak kısımında ayar kısmı var. Oradan ayarla oynayınca çok iyi oluyor sallanma olmuyor neredeyse. Bide duvara dayarsan kımıldamaz hiç.sallanma oluyor mu bunda hocam
Dostum bir sorum var şu masanın sağında böyle ayak gibi şeyler varya (4 ayak yerine 2 tane koymuşlar işte anladın )Hiçbir fikrim yok kusura bakma attığım kasayı ben kullandığım için attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta oluyordu ama ayak kısımında ayar kısmı var. Oradan ayarla oynayınca çok iyi oluyor sallanma olmuyor neredeyse. Bide duvara dayarsan kımıldamaz hiç.
Satılmıyor diye biliyorum.Dostum bir sorum var şu masanın sağında böyle ayak gibi şeyler varya (4 ayak yerine 2 tane koymuşlar işte anladın )
onlardan nerde bulabilirim satılıyorlar mı?