Neler Yeni

Max. 5000TL klavye önerisi

Hyperrrr

80+
Bütçe
5000
Şu anda macro tuşları ve numpadi olan membrane bir klavye kullanıyorum. Klavye rahatlık açısından çok iyi ama artık FPS oyunlarında çok yavaş kalmaya başladı ve mouse alanımı da çok fazla daraltıyor. Bu yüzden yeni bir klavyeye ihtiyacım var.

Aklımdaki modeller:
(Aula F75) Amazon.com.tr
(Royal Kludge R75) https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,878134132.html
(Akko 5075b) AKKO 5075B Plus Dracula Castle V3 Cream Yellow Pro Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

(Normalde göre daha az yer kaplayan numpadli bir klavye olursa onu da alabilirim)

GPiro

80+ Platinum
açıkcası aula bu fiyata alınmaz rk de ise kablosuz yok şahsi fikrim akko al geç hem yazılımı auladan daha iyi

Hyperrrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası aula bu fiyata alınmaz rk de ise kablosuz yok şahsi fikrim akko al geç hem yazılımı auladan daha iyi
Kablolu olması problem değil hocam aralarında switch olarak vs çok büyük fark yoksa r75 almayı düşünüyorum fiyatı da diğerlerine göre çok ucuz

Loki_0

80+
Kablolu olması problem değil hocam aralarında switch olarak vs çok büyük fark yoksa r75 almayı düşünüyorum fiyatı da diğerlerine göre çok ucuz
Çok bir fark yok hocam, alabilirsin. Kendi yazılımı akko kadar iyi değil ama qmk/via desteklediği için o konuda da çok sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,412
Üyeler
170,358
Son üye
Kaii
Top Bottom