6-7 aydır kullanıyorum fiyatına göre aşırı iyi bir kulaklık.Sorum başlıkta. 1 kuruş arttıramam maalesef. Max 65tl'ye en kaliteli kulaklık hangisidir?
Birdaha pirhana almam. 1 aya bozuldu pirhana "gaming" kulaklığım6-7 aydır kullanıyorum fiyatına göre aşırı iyi bir kulaklık.
![]()
Elektronik Ürünler- A101
Yüzlerce elektronik ürün kaçırılmayacak fiyat avantajıyla A101.com.tr'de. Cep telefonu, beyaz eşya, bilgisayar, TV ve daha bir çok kategoriye özel fiyatları keşfetmek için tıkla!www.a101.com.tr
Senin aldığın bozuk ürün olabilir?Birdaha pirhana almam. 1 aya bozuldu pirhana "gaming" kulaklığım
forum.donanimarsivi.com
samsungaksesuar.net
İzolasyonlu ne oluyor?İzolasyonlu istiyorsanız Samsung EHS64 (50 TL)
İncelemesi:
İnceleme - Samsung EHS64 Kulak İçi Kulaklık İncelemesi
Merhabalar. Samsung’un yıllardır bazı akıllı telefonlarının kutularına koyduğu izolasyonlu tip kulak içi kulaklığı olan Samsung EHS64’ün incelemesini yapacağım. Dikkat! Piyasada bu kulaklığının çok fazla çakması bulunuyor, alırken dikkatli olunmalı. Benim inceleyeceğim kulaklık orijinal kutu...forum.donanimarsivi.com
Bu sitenin güvenilirliğini kendim test etmedim, buradan kulaklık alan arkadaşım orijinal olduğundan emin olduğunu söyledi.Samsung 3.5 mm Kablolu Kulaklık EHS64AVFWE – Samsung Aksesuar Mağazası
samsungaksesuar.net
İzolasyonsuz istiyorsanız başka bir şey yazayım.
En iyisi o mu?JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu var adam akıllı bir şey istersen.
İzolasyonlu ne oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En iyisi o mu?
Ben de bunu kullanıyorum , öneririm.![]()
JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com