Merhaba arkadaşlar spor salonuna gidiyorum hem orada hemde dışarıda giyilecek bez gibi rahat spor ayakkabı arıyorum max 700 TL olsa iyi olur tabanı rahat olsa ve dışarıdan güzel dursa çok iyi olur teşekkürler şimdiden
puma comet alabilirsin bir ara kullanmıştım güzel ayakkabı. o bütçede smash v2'de öneriyolar bilmediğim için yorum yapmıcam. bütçeyi arttırırsan roma var 2 senedir giyiyorum mükemmel bir ayakkabı cidden. süperstarda o fiyatlara düşüyor diye biliyorumMerhaba arkadaşlar spor salonuna gidiyorum hem orada hemde dışarıda giyilecek bez gibi rahat spor ayakkabı arıyorum max 700 TL olsa iyi olur tabanı rahat olsa ve dışarıdan güzel dursa çok iyi olur teşekkürler şimdiden
teşekkür ederim ama smash ve roma pek spora uygun değil gibi sankipuma comet alabilirsin bir ara kullanmıştım güzel ayakkabı. o bütçede smash v2'de öneriyolar bilmediğim için yorum yapmıcam. bütçeyi arttırırsan roma var 2 senedir giyiyorum mükemmel bir ayakkabı cidden. süperstarda o fiyatlara düşüyor diye biliyorum
üstündeki deriden dolayı mı. kumaş istiyosan fazla bilgim yok malesef daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirteşekkür ederim ama smash ve roma pek spora uygun değil gibi sanki