MCHOSE yeni ekipmanlar gaming.gen.tr de satışta😮

Valla şöyle şimdi elimde Akko Fun60 Max var klavye olarak buraya yazmamışlar ama ben konusunu açmıştım Mchose G75 Proya geçmeyi düşünüyorum Akkoyu ve elimdeki Dareu EK75 RTyi satıp. Kulaklık olarakta Razer Blackshark v2x sound card versiyon var da kablolu kulaklıktan çok acayip sıkıldım sürekli takılıyo bi yerlere kablo dikkatimi dağıtıyor. Sizce kulaklık olarak değer mi incelemeden hiç bişey anlamadım V9 Pro düşünüyorum kulaklık olarak Mchose. Bi de paylaşılan bütün ürünler stoktan çekilmiş gözüküyor stok yok diyor bende.

kulaklıklar stokta yok ne ara bitti vede steel series artcı 5 den iymi ozellık bakımından

stok mu bitti yoksa düzenlememi stoğa dil atmışlar merak etmeyin stok sorunu olmaz sakince alın :D

Daha öncede yaptılar hep yapıyorlar bi düzenleme çekiyorlar bugün gelir stoklara da kulaklıklardan emin değilim ya alsak mı napsak 2800e rakibi var mı bunların.

Cobra pro yu sat L7 Ultrayı al derim hem şarj süresi olarak hem de gecikmeler olarak çok çok daha iyi. Klavye olarak Jet 75 de knob yok o yüzden Ace 68 air almak daha mantıklı ama 3.5 ay içerisinde mix 87 gelir diye düşünüyorum.
şu ace68 air ve v9 pro gelsin diye kaç aydır bekliyorum ya dün görür görmez w60 kitsune edition iptal ettim :D bi o kadar daha beklemem gibi onun dışı ace68 air olanda keşke ttc uranus switch ile yapsalarmış

şu ace68 air ve v9 pro gelsin diye kaç aydır bekliyorum ya dün görür görmez w60 kitsune edition iptal ettim :D bi o kadar daha beklemem gibi onun dışı ace68 air olanda keşke ttc uranus switch ile yapsalarmış
Kitsune Edition güzelmiş la etmeseydin iptal bak stokta bitimş.

Kitsune Edition güzelmiş la etmeseydin iptal bak stokta bitimş.
tek artısı keycaps ya onun dışı pcbsi belirsiz ne kullandığı belirsiz stok bitiyor sürekli geri ekliyorlar zaten anlamadım ki garanti açısından vb mchose gelmesi iyi oldu mchose çok daha kaliteli

tek artısı keycaps ya onun dışı pcbsi belirsiz ne kullandığı belirsiz stok bitiyor sürekli geri ekliyorlar zaten anlamadım ki garanti açısından vb mchose gelmesi iyi oldu mchose çok daha kaliteli
ace68lere yükselemiyom da bütün klavyeleri satıp 1 tane G75 Pro ile yoluma devam edicem.

ace68lere yükselemiyom da bütün klavyeleri satıp 1 tane G75 Pro ile yoluma devam edicem.
çok iyi g75 pro ben 1300 TL'ye sesi çok güzel tek eksisi space sesi bi tık böyle boş klavyeye göre bi fazladan sesli onun dışı bayağı güzel klavye

çok iyi g75 pro ben 1300 TL'ye sesi çok güzel tek eksisi space sesi bi tık böyle boş klavyeye göre bi fazladan sesli onun dışı bayağı güzel klavye
Değer mi sence rapid trigger klavye istemiyorum ya artık sıkıldım ve bi etkisi yok bence.

Stoklar gelmiş beyler tekrar V9 Serisi hariç hepsi gelmiş.

Geri