Neler Yeni

Meb açıkladı : artık af yok!

Rulep

80+ Gold
Son sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Son sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı
hocam yok yazmıyorlardı yani yapmıyorlarsa bile öğrenci gelmiyordu birde yapsalar bile kimse gelmiyordu

Kara*

80+ Silver
Öğrenciler zor duruma düşmemek için uğraşıyorlar abi son sınıf olmuşsun gidiyorsun sınava çalışacağın yerde sınavla alakası olmayan durumları işleyen kıl elemanlar oluyor. Sırf zaman kaybı devamsızlık falan derken olan yine öğrenciye oluyor.

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Açıkçası şanslıymışım ki gene ders çalışıyordum veya dershanedeydim.
Sanırsam artık okul içinde kütüphaneye fenan salarlar tek

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Evren avcı
getirsinler abi benim arkadaş belki 60 gün okula gelmedi yine de bitirdi. bi tanesi basıyordu parayı geçiyordu sınıfı böyle daha iyi. ne bu 12.sınıf olduk diye okula gelmeme havaları falan.

KAANT10X

80+ Bronze
getirsinler abi benim arkadaş belki 60 gün okula gelmedi yine de bitirdi. bi tanesi basıyordu parayı geçiyordu sınıfı böyle daha iyi. ne bu 12.sınıf olduk diye okula gelmeme havaları falan.
Doğrudur hocam hatta bazıları evde ders çalışıyorum diye okula gitmeyip zar zor 2 milyona giriyorlar.

melidoas6

80+ Silver
Mebin müfredatı var amacı bunu öğretmek üniversiteye geçiş için ekstra bir çalışma yapmıyor çünkü zorunlu değil.

wake up to reality

80+ Silver
1692184514410.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow