Neler Yeni

Media Markt İnternetten Yakındaki mağaza stoğundan almak?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şimdi arkadaşlar benim RX 6600 XT ekran kartında biraz coil whine var. Araştırmalarıma göre PSU değiştirerek bu sorunu ortadan kalkan kişiler var. Bende şansımı denemek istiyorum çünkü ekran kartı taaa Japonyaya gidecek. Git gel 1 ay kartsız kalmak demek.
Media Markt webden PSU alsam , yakındaki mağazayı seçerek. Ordan gidip ertesi gün alıp PSU yu kasada denesem. Sonuç aynı ise aynı gün iade etsem sıkıntı çıkar mı ? Hic deneyen oldu mu ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Şimdi arkadaşlar benim RX 6600 XT ekran kartında biraz coil whine var. Araştırmalarıma göre PSU değiştirerek bu sorunu ortadan kalkan kişiler var. Bende şansımı denemek istiyorum çünkü ekran kartı taaa Japonyaya gidecek. Git gel 1 ay kartsız kalmak demek.
Media Markt webden PSU alsam , yakındaki mağazayı seçerek. Ordan gidip ertesi gün alıp PSU yu kasada denesem. Sonuç aynı ise aynı gün iade etsem sıkıntı çıkar mı ? Hic deneyen oldu mu ?

Paket açılınca iade alıyorlarsa olur.
Mediamarkta gidince sorun.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kullanırsanız değişmezler. Hiç ambalaj açmadan götürürseniz ancak iade ve değişim oluyor diye biliyorum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kartınız eğer tek girişli ise bu önerdiğimi uygulayamazsınız fakat 2 girişli ise her giriş için farklı kablo bağlantısı yapın psuya yani 1 psu dan 8+8 veya 8+6 giriş yapmayın 2 farklı kablo takarak deneyin bu Coil whine in önüne geçiyor bazı sistemlerde

krammer

80+ Bronze
Kartınız eğer tek girişli ise bu önerdiğimi uygulayamazsınız fakat 2 girişli ise her giriş için farklı kablo bağlantısı yapın psuya yani 1 psu dan 8+8 veya 8+6 giriş yapmayın 2 farklı kablo takarak deneyin bu Coil whine in önüne geçiyor bazı sistemlerde
6600xt ler 8 pin

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Kullanırsanız iade almazlar, en sağlıklısı bir bilgisayarcıya gidip ödünç PSU istemek olur.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanırsanız iade almazlar, en sağlıklısı bir bilgisayarcıya gidip ödünç PSU istemek olur.
Birine anakart işlemci saticam. Aradı şimdi , vatandaymis PSU alıyormuş. Birazdan gelecek. Deneme PSU su ayağıma geliyor 🤣🤣🤣

krammer

80+ Bronze

Hocam benim karttada çok ilginç bir şekilde asetto Corsa oynarken %99 kullandığında ufak bir CW var. Ama mesela mining yaparken ya da başka %99 kullanımlı oyunlarda olmuyor bir çözemedim gitti bu durumu

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

krammer

80+ Bronze

Newkan

80+ Bronze

Çıkmaz müşteri hizmetleri ile görüştüğüm de bana web üzerinden satışlarda ve mağazaya ayırtıp web den ödeme yaptığınız sürece iade hakkınız olur demişti. 14 gün cayma hakkı var.

Top Bottom