Neler Yeni

Media mark'tan alınan jelatini açılmış ürün iade edilir mi?

Yorel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tolga Güngör
Merhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Selim
Mağazadan aldıysan yapmazlar.
Xiaomi mağazadan telefon aldım tabii telefonu önünde açıp test filan ediyorlar ama ses açma tuşunda bir sertlik vardı o vakit fark edemedim telefonu aldım eve gittim sorunu evde fark edince tekrar mağazaya gittiğim de ürünü burada test ettik ve sorun yoktu eğer sıkıntısı varsa garantiye yollacagiz dediler bu yüzden mağazadan ürün alırken çok dikkat etmek gerekiyor ve iyi bir şekilde incelemek lazım.

Farex

80+ Silver
Xiaomi mağazadan telefon aldım tabii telefonu önünde açıp test filan ediyorlar ama ses açma tuşunda bir sertlik vardı o vakit fark edemedim telefonu aldım eve gittim sorunu evde fark edince tekrar mağazaya gittiğim de ürünü burada test ettik ve sorun yoktu eğer sıkıntısı varsa garantiye yollacagiz dediler bu yüzden mağazadan ürün alırken çok dikkat etmek gerekiyor ve iyi bir şekilde incelemek lazım.
Mağazada iade hakkın olmaz zaten yasal olarak. Sadece eğer jelatini dahi sökülmediyse mağazanın insiyatifine bağlı iade gerçekleşiyor o da maksimum ertesi gününe kadar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Selim
Mağazada iade hakkın olmaz zaten yasal olarak. Sadece eğer jelatini dahi sökülmediyse mağazanın insiyatifine bağlı iade gerçekleşiyor o da maksimum ertesi gününe kadar.
Mağazada adam yanımda sökmüstü zaten 😁 iyi ders oldu artık daha dikkatli oluyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Merhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?
alıyorlar diye biliyorum, bende klavye almıştım memnun kalmadım 4 gün sonra felan gitmiştim iade aldılar

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz
Açmamış olsaydın o da kesin olmuyor genelde mağaza insiyatifine bağlı değişim yapabilirdin ama jelatini açılmış ürünü almazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom