Merhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?
Xiaomi mağazadan telefon aldım tabii telefonu önünde açıp test filan ediyorlar ama ses açma tuşunda bir sertlik vardı o vakit fark edemedim telefonu aldım eve gittim sorunu evde fark edince tekrar mağazaya gittiğim de ürünü burada test ettik ve sorun yoktu eğer sıkıntısı varsa garantiye yollacagiz dediler bu yüzden mağazadan ürün alırken çok dikkat etmek gerekiyor ve iyi bir şekilde incelemek lazım.Mağazadan aldıysan yapmazlar.
Mağazada iade hakkın olmaz zaten yasal olarak. Sadece eğer jelatini dahi sökülmediyse mağazanın insiyatifine bağlı iade gerçekleşiyor o da maksimum ertesi gününe kadar.Xiaomi mağazadan telefon aldım tabii telefonu önünde açıp test filan ediyorlar ama ses açma tuşunda bir sertlik vardı o vakit fark edemedim telefonu aldım eve gittim sorunu evde fark edince tekrar mağazaya gittiğim de ürünü burada test ettik ve sorun yoktu eğer sıkıntısı varsa garantiye yollacagiz dediler bu yüzden mağazadan ürün alırken çok dikkat etmek gerekiyor ve iyi bir şekilde incelemek lazım.
Mağazada adam yanımda sökmüstü zaten iyi ders oldu artık daha dikkatli oluyorumMağazada iade hakkın olmaz zaten yasal olarak. Sadece eğer jelatini dahi sökülmediyse mağazanın insiyatifine bağlı iade gerçekleşiyor o da maksimum ertesi gününe kadar.
alıyorlar diye biliyorum, bende klavye almıştım memnun kalmadım 4 gün sonra felan gitmiştim iade aldılarMerhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?
Açmamış olsaydın o da kesin olmuyor genelde mağaza insiyatifine bağlı değişim yapabilirdin ama jelatini açılmış ürünü almazlar.Merhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?