Neler Yeni

Mediamarkt Kulaküstü kulaklık iadesi alıyor mu?

EsdeathSama

80+ Bronze
11.03.2024 tarihinde mediamarkt internet sitesi üzerinden steelseries arctis nova 7x aldım. Markayı daha çok konforuyla öne çıktığına inanıp büyük heveslerle sipariş verdim fakat sonuç büyük hüsran oldu. Gözlükle kullandığımda ekstra acıtıyor normal kullanımda ise kulak süngerleri aşırı baskı yapıyor güçlü bir vakumu var nedense. Ses kalitesi olarak yüzlerce eq ayarı denedim ama tiz ve mid konusunda başarısız, bassları çok önplanda ve bunu ayarla kurtaramıyorum.

Kısacası memnun değilim 2 gün zorla kullanabildim biraz keyfi iade gibi oluyor fakat 6000tl verip köşeye fırlatmakta olmaz. Sizce iade sürecinde sorun yaşar mıyım?

ardadesu

80+
internetten aldıysanız iade edebilirsiniz fiziksel alsaydınız geçmiş olsun olurdu mağazadan direkt alınan ürünleri öyle iade edemiyosun ama netten aldıysan edebilirsin et yani güzel değilse

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten aldıysanız iade edebilirsiniz fiziksel alsaydınız geçmiş olsun olurdu mağazadan direkt alınan ürünleri öyle iade edemiyosun ama netten aldıysan edebilirsin et yani güzel değilse
İnternetten aldım fakat evde kimse olmadığı için kargoyu mağazadan teslim aldım. Elimde fatura, mağaza teslim belgesi vs. her şey var

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Birkan Öztürk
İnternetten aldım fakat evde kimse olmadığı için kargoyu mağazadan teslim aldım. Elimde fatura, mağaza teslim belgesi vs. her şey var
İade aldılar mı hocam? Bende kafaüstü kulaklık aldım ve beğenmedim açıkçası çok kötü.

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade aldılar mı hocam? Bende kafaüstü kulaklık aldım ve beğenmedim açıkçası çok kötü.
Aldılar, hiçbir sorun yaşamadım. Kargoyu verdiğim günün akşamı param yattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,201
Üyeler
162,649
Son üye
Roter
Top Bottom