satıcı bu arkadaşlar bu arkadaşdan gidip laptop alacağım internete göre ucuz olduğundan kutusu yok fakat garantisi var bu arkadaşdan daha önce hiçbirşey alan var mıdır acaba
kutu yoksa garantinin bir anlamı yok
satıcı bu arkadaşlar bu arkadaşdan gidip laptop alacağım internete göre ucuz olduğundan kutusu yok fakat garantisi var bu arkadaşdan daha önce hiçbirşey alan var mıdır acaba
bende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadımkutu yoksa garantinin bir anlamı yok
o tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyinbende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadım
öyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmışo tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyin
ucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekileröyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmış
doğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacakucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekiler
o fiyatlara i7 13. nesil ve 4070li laptoplar vardı thermal değerlerine bakıp gözüne hitap edeni alabilirsindoğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacak
zaten almayı düşündüğümde o ayarlarda olması gerekiyorduo fiyatlara i7 13. nesil ve 4070li laptoplar vardı thermal değerlerine bakıp gözüne hitap edeni alabilirsin
akakçeden bakın asus tuf modelleri ve victuslar kesin o fiyatlardadır belki msi falanda vardır ama denk gelmesi lazımzaten almayı düşündüğümde o ayarlarda olması gerekiyordu
önerebileceğiniz bir şey var mı acaba 140w 4070li vs https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,655083554.html bunu buldum mesela ama watt değerin ibulamadımakakçeden bakın asus tuf modelleri ve victuslar kesin o fiyatlardadır belki msi falanda vardır ama denk gelmesi lazım
watt olarak bir bilgim yok onu başka konularda sorman lazım sadece msi katana modellerinin 105 watt olduğunu hatırlıyorum (şüpheli) başka arkadaşlar o laptopa özel konu açarsan yardımcı olabilirönerebileceğiniz bir şey var mı acaba 140w 4070li vs https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,655083554.html bunu buldum mesela ama watt değerin ibulamadım