Neler Yeni

mege bilgisayar satıcısından bir şey alan var mı ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kutu yoksa garantinin bir anlamı yok
bende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadım

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
bende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadım
o tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyin

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
o tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyin
öyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmış

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
öyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmış
ucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekiler

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
ucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekiler
doğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacak

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
doğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacak
o fiyatlara i7 13. nesil ve 4070li laptoplar vardı thermal değerlerine bakıp gözüne hitap edeni alabilirsin

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
zaten almayı düşündüğümde o ayarlarda olması gerekiyordu
akakçeden bakın asus tuf modelleri ve victuslar kesin o fiyatlardadır belki msi falanda vardır ama denk gelmesi lazım

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

WhoCares

80+ Gold
hayda mod arakdaşlardan biri silebilirmi yanlış sekmeye cevap atmışım nasıl becerdiysem :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,290
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom