Neler Yeni

mege bilgisayar satıcısından bir şey alan var mı ?

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç

satıcı bu arkadaşlar bu arkadaşdan gidip laptop alacağım internete göre ucuz olduğundan kutusu yok fakat garantisi var bu arkadaşdan daha önce hiçbirşey alan var mıdır acaba

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

satıcı bu arkadaşlar bu arkadaşdan gidip laptop alacağım internete göre ucuz olduğundan kutusu yok fakat garantisi var bu arkadaşdan daha önce hiçbirşey alan var mıdır acaba
kutu yoksa garantinin bir anlamı yok

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kutu yoksa garantinin bir anlamı yok
bende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadım

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
bende aynı şekilde düşünüyorum fakat bi ara monitörümü msi servisine götürdüğümde kutusu olmadan birinin laptopu almışlardı o yüzden emin olamadım
o tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyin

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
o tamamen inisiyatif olmuş olabilir yada tanıdık çok nadir durumlar laptoplar pahalı cihazlar servislere maliyeti çok yüksek çıkabiliyor 3 5 kuruş fazla olsun kutulu garantili olsun paranızı riske etmeyin
öyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmış

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
öyle fakat o fiyat skalasında aynı özellikleri olan bi cihaz daha bulamadım o yüzden bi tık mantıklı gelmişti ülkede bi iki satıcıda kalmış 70k civarlarından satıyorlar burdaki adam 50den veriyor 1 yıl 3 ay garantisi kalmış
ucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekiler

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç
ucuz etin yahnisi her zaman güzel olmaz 70klık bir ürünü 50kya satıyorsa orasını siz düşünün gidin test edin bakın yarın sorun cıkarsa ne o size eyvallah çeker nede servistekiler
doğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacak

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
doğru hocam 55 civarına bir laptop öneriniz var mı acaba oyun ve autocad vs tarzı programlarda sorun yaratmayacak
o fiyatlara i7 13. nesil ve 4070li laptoplar vardı thermal değerlerine bakıp gözüne hitap edeni alabilirsin

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
zaten almayı düşündüğümde o ayarlarda olması gerekiyordu
akakçeden bakın asus tuf modelleri ve victuslar kesin o fiyatlardadır belki msi falanda vardır ama denk gelmesi lazım

rexlite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzihan arduç

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

WhoCares

80+ Gold
hayda mod arakdaşlardan biri silebilirmi yanlış sekmeye cevap atmışım nasıl becerdiysem :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,026
Üyeler
159,871
Son üye
scamierx
Top Bottom