Neler Yeni

Mehabalar msü istiyorum biraz bilgi verirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
lise 2 den beri msü istiyorum ama ders calısma olarak cok calısmıyorum bu konuda gercekten bilgili biri varmı nasıl ders calısırım sınavı kazandıktan sonra ne oluyor biraz bilgim varda yardım etseniz süper olur

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mustafa TURNA
lise 2 den beri msü istiyorum ama ders calısma olarak cok calısmıyorum bu konuda gercekten bilgili biri varmı nasıl ders calısırım sınavı kazandıktan sonra ne oluyor biraz bilgim varda yardım etseniz süper olur
Ders olarakta biraz çalış sınava girip sonuca gore başvuru yapıyorsun bir takım testlere tabi tutuluyorsun sağlık parkur vs ona göre alınıyor ama bu testlerden elenen sayısı azımsanmayacak sayıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ders olarakta biraz çalış sınava girip sonuca gore başvuru yapıyorsun bir takım testlere tabi tutuluyorsun sağlık parkur vs ona göre alınıyor ama bu testlerden elenen sayısı azımsanmayacak sayıda
mesela kac puan almam lazım kac net lazım suan 0dan baslasam mesela yapılır mı? ve kara harp istiyorum

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mustafa TURNA
cok fazla bilen varmıdır ben sınavdansa daha sonrasını dusunuyorum dersler nasıl hocalar falan nerde kalıyoruz
Yurt gibi bi yerde kalıyorsun askeriyenin diye biliyorum emin değilim kazandıktan sonrası bendede yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt gibi bi yerde kalıyorsun askeriyenin diye biliyorum emin değilim kazandıktan sonrası bendede yok
1733293959495.png

esit agırlık ile girmek cok zor degil bence girilir

Top Bottom