my name is ilker
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Bütçe
- 1100
4 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum ve sonunda klavyem bozuldu, yeğenim kola döktü klavyeye. Maksimum 1200 TL'lik bir klavye önerir misiniz?
Hocam benim o kadar beklicek vaktim yok yoksa amazondan alıcaktımbiraz bütçe artırabilirseniz temuda güzel klavyeler var bir bakın derim linkini verdiğim satıcıda.
ben de aylardır klavye arıyorum ama bütçe sınırım olmadığı halde güzel bir klavye bulamadım Türkiye'de klavye yok resmen.
Amazondan ajazz bakın hocam en geç Çarşamba yada cuma elinizde olurbiraz bütçe artırabilirseniz temuda güzel klavyeler var bir bakın derim linkini verdiğim satıcıda.
ben de aylardır klavye arıyorum ama bütçe sınırım olmadığı halde güzel bir klavye bulamadım Türkiye'de klavye yok resmen.
link var mı hocamAmazondan ajazz bakın hocam en geç Çarşamba yada cuma elinizde olur
Amazondan ajazz bakın hocam en geç Çarşamba yada cuma elinizde olur
Bütçe çıksa sizin ajazz ak820 pro yada ak992 alın derimde bende onlara bakıyorumlink var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DIERYA DK61se varda hocam buda teslimat 29 Ekim Salı diyor
link var mı hocam
DIERYA DK61se varda hocam buda teslimat 29 Ekim Salı diyor
Link atar mısınız hocamfizz se olabilir boyutla alakalı bir sorun yoksa
Edit burada daha ucuz.Şunu aldım memmunum hocam. Biraz sesli ama güzel.![]()
MF PRODUCT Strike 0566 kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
MF PRODUCT Strike 0566 kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam 619s daha cazip geldiŞunu aldım memmunum hocam. Biraz sesli ama güzel.![]()
MF PRODUCT Strike 0566 kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
MF PRODUCT Strike 0566 kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Edit burada daha ucuz.
Yanımda ile Hepsiburada Alışverişlerinde Fırsatlar | Vodafone
Vodafone'lulara Yanımda'da yapacakları 500 TL üzeri ilk Hepsiburada alışverişine 10 GB, Red abonelerine 12 ay Hepsiburada Premium hediye!www.vodafone.com.tr
Valla ucuz ama kalite olarak baya iyi geldi bana. Ağır baya ışıklarda güzel.
Link atar mısınız hocam