Neler Yeni

Öneri Mekanik Klavye'yi Daha Sessiz Yapın

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana göre mantıksız o kadar uğraşacağına silent switch klavye alsın daha mantıklı ben kendim 3 tane klavye kullanıyorum
philipsin sessiz klavyesi
philipsin mekanik klavyesiini
oyun oynuyacağım zaman hadronun mekanik hisli klavyesini kullanıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre mantıksız o kadar uğraşacağına silent switch klavye alsın daha mantıklı ben kendim 3 tane klavye kullanıyorum
philipsin sessiz klavyesi
philipsin mekanik klavyesiini
oyun oynuyacağım zaman hadronun mekanik hisli klavyesini kullanıyorum.
Red switch günümüzde pahalı olduğu için bu yöntem tercih edilebilir bence

CWBozoK

80+
İnsanlar o sesi duyabilmek için mekanik klavye alıyor :) Tabi herkes değil. Ama bende sessiz klavye tercih edenlerdenim. Güzel bir video paylaşım için teşekkürler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanlar o sesi duyabilmek için mekanik klavye alıyor :) Tabi herkes değil. Ama bende sessiz klavye tercih edenlerdenim. Güzel bir video paylaşım için teşekkürler.
Çoğumuz ev oyuncusuyuz tabi kişiye göre değişir tercihler fakat çoğunluk red switch istiyor fakat günümüzdeki red switch klavyeler pahalı blue switch'e göre bundan dolayı tercih edilir yöntem bence

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Aşırı uğraş tamam hobi amaçlı yap yada youtube içeriği için yapta normal kullanıcı için gereksiz gibi..

CWBozoK

80+
@MasterOfPuppets 'in de dediği gibi hobi amaçlı olabilir. Çünkü herkesin yapabileceği ve uğraşabileceği bir şey gibi durmuyor. Yine de yapılabiliyor olması güzel bir şey.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
Top Bottom