Neler Yeni

Membran klavye önerisi

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
yay sorunundan kasıt nedir anlamadım ama aralarından apex 3 bana daha mantıklı geldi

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yay sorunundan kasıt nedir anlamadım ama aralarından apex 3 bana daha mantıklı geldi
Ben geçen red switch bir klavye aldım ilk defa mekanik kullandım ve her tuşa bastığımdan sonra yay sesi geliyordu acaba bu bütün mekaniklerde var mı yoksa benim aldığım klavyede mi sıkıntı vardı bilmiyorum. Yay sorunu olmasın seside fazla olmasın uzun süreli kullanayım diye membran klavye düşünüyorum. Ama bu paralara XPG Summoner Red Switch klavye var aynı sorun onda da olur mu bilmiyorum işimi şansa bırakmamak için membran daha mantıklı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Ben geçen red switch bir klavye aldım ilk defa mekanik kullandım ve her tuşa bastığımdan sonra yay sesi geliyordu acaba bu bütün mekaniklerde var mı yoksa benim aldığım klavyede mi sıkıntı vardı bilmiyorum. Yay sorunu olmasın seside fazla olmasın uzun süreli kullanayım diye membran klavye düşünüyorum. Ama bu paralara XPG Summoner Red Switch klavye var aynı sorun onda da olur mu bilmiyorum işimi şansa bırakmamak için membran daha mantıklı bence.
hocam konuma bakar mısın bilgin varsa yardım et

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kalitesiz red switclerde bahsettiğin gibi yay sesi sorunu olabilir ama 2000lere kadar çıkabiliyorsan gidip de membran klavye alma. Howswap kaliteli switchli bir ürün al. Hem bir sorun yaşatsan switchlerini kendin değiştirebilirsin.

Mesela buna bakabilirsin.

Yurtdışından alırım dersen yeni konu aç hotswap klavye önerisi diye.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
Kalitesiz red switclerde bahsettiğin gibi yay sesi sorunu olabilir ama 2000lere kadar çıkabiliyorsan gidip de membran klavye alma. Howswap kaliteli switchli bir ürün al. Hem bir sorun yaşatsan switchlerini kendin değiştirebilirsin.

Mesela buna bakabilirsin.

Yurtdışından alırım dersen yeni konu aç hotswap klavye önerisi diye.
Hocam böyle küçük klavyeler istemiyorum TKL veya %100 olmalı.

xTURANN

80+ Silver
O Yay Sesi Gamepower sabre klavyede çok vardı. Space' bastıktan sonra 1 - 2 saniye kadar çınlıyordu. Fakat 300 - 700 lira arası bir klavyeydi çıktığı zamanlar. Şuan 2000 civarlarına çok daha iyi, hot swap klavye alabilirsin. Yukarıdakilerden birine bak ya da amazonda - aliexpress - banggood'da hot swap red switch diye aratırsan çok fazla model bulursun. Beğendiğin modeli araştırıp al. Markalar yabancı gelebilir ama bu ekipman tarafında özellikle mouse ile klavyede artık böyle.

Apex 3 TKL ya da Normaline bak illa ki membran olsun diyorsan. Hoş duruyor.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
Mekanik almam sanırım membran daha çok hoşuma gidiyor fakat membranın ömrü mekanikten az mı olur ?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Mekanik almam sanırım membran daha çok hoşuma gidiyor fakat membranın ömrü mekanikten az mı olur ?
O sırada benim Casper gaming membran klavyenin atiği bakış ( çok uzun yılar oldu )

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Eray Yılmaz

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
Şahsi görüşüm hyper x veya apex 3 ü alırdım veya başka bir öneri corsair k55 pro ya bakabilirsin 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Corsair K55 PRO'nun solundaki makro tuşları hoşuma gitmedi.

Top Bottom