Neler Yeni

Mercedes W205 kasa nasıldır

Spermman

80+ Bronze
2015 c180 exclusive paket 20k kmde yada 2020 c200d comfort paket 30k km civarında arabalar. Nasıldır trim sesi fazlaymış diye duymuştum ama onun dışında nasıl bir yakınım alacak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gösterişli şık bir arabadır ancak malzeme kalitesi düşüktür. Özellikle iç aksamı çok ses yapar. Üstelik Renault'un motorunu kullanırlar. Maksimum bütçe nedir?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
çok şık duruyorlar fakat kalite olarak mercedes kalitesini verirmi tartışılır zatende motorlarında renault motorunu kullanıyorlar orasıda farklı bir handikap

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok şık duruyorlar fakat kalite olarak mercedes kalitesini verirmi tartışılır zatende motorlarında renault motorunu kullanıyorlar orasıda farklı bir handikap
Gösterişli şık bir arabadır ancak malzeme kalitesi düşüktür. Özellikle iç aksamı çok ses yapar. Üstelik Renault'un motorunu kullanırlar. Maksimum bütçe nedir?
Hocam peki yeni cla nasıl hem 0 hem o fiyatlarda ama c serisinden biraz daha küçük

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam peki yeni cla nasıl hem 0 hem o fiyatlarda ama c serisinden biraz daha küçük
Mercedes'ten uzak durun bu bütçede. Maalesef ülkemizde bu fiyata bile Mercedes alınamaz hâle geldi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
328i F30 bakın bence hem güzel görünüyor hemde güçlü

Spermman

80+ Bronze

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam 2021 1.5 TSI Superb var bende de gidişi güzel. 11000 KM'de şu an araç ufak tefek trimler var ama göze batmayacak trimler. Bazı arkadaşlarda aşırı sesler geliyor benim araçta sadece sol kapı tutamacı zorladığımda ses yapıyor onun haricinde açılıp kapanırken şu ana kadar bir şey yaşamadım. Önerir misin dersen şehir içi için alacaklarsa bulaşmasınlar 5 Metre gemi gibi araba ama uzun yolda muazzam bir konfor ve bagaj hacmi sunuyor. Passatta düşünülebilir bu bütçelerde o araçta çok güzel bir araç aslına bakarsan. Söylediğiniz araçlarda trim sesi var arkadaşların da dediği gibi içi çok kötü olmuş, hani diyorlar ya E serisinden başlar mercedes diye sanki bir tık doğru geliyor bana. 1995 W 124 Kasa E200 sahibiydim o aracımı da bayılarak kullanıyordum ama motor sıkıntısı çıkartmaya başlayınca sattım. Gönül ister yüksek model güzel araçlara binelim ama bu paraya D segment bir araç bakabilirler veyahut Audi A3 sıfırlar var ama hoşlarına gider mi bilemeyeceğim. Düşünürlerse BMW 'nun F30 kasası da var ona da bakabilirler.

Güncelleme: 50 Yaşında demişsiniz ki Superb güzel gider ancak şöyle bir durum var araziye gitme gibi düşünceleri varsa BMW X3 gibi araçlara da bakabilirler o arabalar da çok hoş.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam 2021 1.5 TSI Superb var bende de gidişi güzel. 11000 KM'de şu an araç ufak tefek trimler var ama göze batmayacak trimler. Bazı arkadaşlarda aşırı sesler geliyor benim araçta sadece sol kapı tutamacı zorladığımda ses yapıyor onun haricinde açılıp kapanırken şu ana kadar bir şey yaşamadım. Önerir misin dersen şehir içi için alacaklarsa bulaşmasınlar 5 Metre gemi gibi araba ama uzun yolda muazzam bir konfor ve bagaj hacmi sunuyor. Passatta düşünülebilir bu bütçelerde o araçta çok güzel bir araç aslına bakarsan. Söylediğiniz araçlarda trim sesi var arkadaşların da dediği gibi içi çok kötü olmuş, hani diyorlar ya E serisinden başlar mercedes diye sanki bir tık doğru geliyor bana. 1995 W 124 Kasa E200 sahibiydim o aracımı da bayılarak kullanıyordum ama motor sıkıntısı çıkartmaya başlayınca sattım. Gönül ister yüksek model güzel araçlara binelim ama bu paraya D segment bir araç bakabilirler veyahut Audi A3 sıfırlar var ama hoşlarına gider mi bilemeyeceğim. Düşünürlerse BMW 'nun F30 kasası da var ona da bakabilirler.

Güncelleme: 50 Yaşında demişsiniz ki Superb güzel gider ancak şöyle bir durum var araziye gitme gibi düşünceleri varsa BMW X3 gibi araçlara da bakabilirler o arabalar da çok hoş.
En mantıklı tercih SuperB olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,103
Üyeler
164,613
Son üye
Atlean
Top Bottom