descardes 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 507 Reaksiyon skoru 199 25 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar merhaba ilk defa maça gitmek istiyorum mersinde yaşıyorum ama nasıl bilet bulacağım bu maça neler yapmam lazım
Arkadaşlar merhaba ilk defa maça gitmek istiyorum mersinde yaşıyorum ama nasıl bilet bulacağım bu maça neler yapmam lazım
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,192 Reaksiyon skoru 2,027 25 Ekim 2025 #2 İlk önce Passolig alman gerekiyor. Ondan sonra uygulaması üzerinden bilet satın alımını gerçekleştirebilirsin.
İlk önce Passolig alman gerekiyor. Ondan sonra uygulaması üzerinden bilet satın alımını gerçekleştirebilirsin.
descardes 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 507 Reaksiyon skoru 199 25 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gravewormszr yazmış: İlk önce Passolig alman gerekiyor. Ondan sonra uygulaması üzerinden bilet satın alımını gerçekleştirebilirsin. Devamı için tıklayın... Hemen tükeniyor ama nasıl olcak
Gravewormszr yazmış: İlk önce Passolig alman gerekiyor. Ondan sonra uygulaması üzerinden bilet satın alımını gerçekleştirebilirsin. Devamı için tıklayın... Hemen tükeniyor ama nasıl olcak