Bu zamanında başkalarında da olmuştu 1600 lerin bazıları böyle 1700 gibi oluyorMerhaba benim bir r5 1600 14nm işlemcim var fakat sorun şu ki işlemcim 6 çekirdek 12 tread olması gerekirken 8 çekirdek 16 tread gözüküyor problemi nedir acaba bir sorun olabilirmi
Donanım arsivinin boyke bi vidyosu var sen de o hem sansli hem sansizlardan birisin!!Merhaba benim bir r5 1600 14nm işlemcim var fakat sorun şu ki işlemcim 6 çekirdek 12 tread olması gerekirken 8 çekirdek 16 tread gözüküyor problemi nedir acaba bir sorun olabilirmi
Hocam 1600 14nm işlemciyi üretirken araya 8core 16thread işlemciler de kaynamış ve işlemcinin gücü 1700 gücünde düz 1600 den daha güçlü bir işlemciniz var baya şanslısınız.Merhaba benim bir r5 1600 14nm işlemcim var fakat sorun şu ki işlemcim 6 çekirdek 12 tread olması gerekirken 8 çekirdek 16 tread gözüküyor problemi nedir acaba bir sorun olabilirmi
sorun değil nimet nimetteknik bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorunmu ben önceki oluşturulan forum yazılarına bakma fırsatım olmadı arasında dünya kadar fark olması garip geldi bana
link atabilirmisin şimdi bulamayabilirimDonanım arsivinin boyke bi vidyosu var sen de o hem sansli hem sansizlardan birisin!!
hiçbir sorunu yok kapat o programı ve şanslı olmanın zevkini çıkar hemen şimditeknik bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorunmu ben önceki oluşturulan forum yazılarına bakma fırsatım olmadı arasında dünya kadar fark olması garip geldi bana
ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyordum şanslı olduğum için mutluyumHocam 1600 14nm işlemciyi üretirken araya 8core 16thread işlemciler de kaynamış ve işlemcinin gücü 1700 gücünde düz 1600 den daha güçlü bir işlemciniz var baya şanslısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun değil nimet nimet
Oyun içi FPS görüntülerini atarmısın ?Merhaba benim bir r5 1600 14nm işlemcim var fakat sorun şu ki işlemcim 6 çekirdek 12 tread olması gerekirken 8 çekirdek 16 tread gözüküyor problemi nedir acaba bir sorun olabilirmi