Neler Yeni

Metal Gear Solid V Alınır Mı?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Merhabalar dostlar. Bu oyun steamde şu an %75 indirimle satılıyor. Aranızda oynayan var mı? Oyun güzel mi? Tavsiye eder misiniz?

Beren

80+ Gold
Oyunun oynanışı harika ve çeşitli ama oyun yarım bir oyun hikaye anlamında ama hikayesi senin için önemli değildir çünkü serinin son oyununu oynuyorsan hikayeyi boş ver zaten :d Türkçe yama yok hatırlatayım .

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok güzel oyun tavsiye ederim

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun oynanışı harika ve çeşitli ama oyun yarım bir oyun hikaye anlamında ama hikayesi senin için önemli değildir çünkü serinin son oyununu oynuyorsan hikayeyi boş ver zaten :d Türkçe yama yok hatırlatayım .
Aslında internette birkaç tane türkçe yama buldum. Serinin tamamını oynamadım fakat hikayesi güzel deniyor. Özellikle bu tür oyunları oyunun ve hikayesinin akıcılığı için alır oynarım. Çok mu kötü bir hikayesi var?

Beren

80+ Gold
Aslında internette birkaç tane türkçe yama buldum. Serinin tamamını oynamadım fakat hikayesi güzel deniyor. Özellikle bu tür oyunları oyunun ve hikayesinin akıcılığı için alır oynarım. Çok mu kötü bir hikayesi var?
Oyun kötü değil sadece yarım bir oyun bu arada o bulduğun yamalar virüslü olabilir .

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
13 TL'yi hak eder tabii ki mutlaka al .
Tamamdır, teşekkürler.
Peki bu tarzda önerdiğin başka bir oyun var mı? Korku veya aksiyon, macera farketmez. Sadece açık dünya (witcher 3, ac oddysey gibi) oyunlardan pek hoşlanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom