Neler Yeni

metronun son serisini oynamalı mıyım yoksa izlemelimyim

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Kadir
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi metro 2033, ve last lightı bitirdim metro exodusu almaya şuan parm yok sizce 1 ay bekleyip oyunu alıp kendim mi oynasam daha iyi olur yoksa izlesem mi ben 15 dakika izledim fakat güzel olduğunu görünce oyunu almayı beklemeyi tercih ettim siz olsanız ne yapardınız

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi metro 2033, ve last lightı bitirdim metro exodusu almaya şuan parm yok sizce 1 ay bekleyip oyunu alıp kendim mi oynasam daha iyi olur yoksa izlesem mi ben 15 dakika izledim fakat güzel olduğunu görünce oyunu almayı beklemeyi tercih ettim siz olsanız ne yapardınız
bana kalırsa bekleyip oynayın,kendim izlemiştim ama bilgisayarım kaldırmadığı için oynayamadım,bilgisayarım kaldırsa kesınlıkle oynardım,bana kalırsa sizde oynayın

Wersty

80+
metro exodus kesinlikle oynanır en sevdiğim oyunlardan

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
Epicte Gold edition 46 TL ucuz baya

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
Ben Enhanced edition u DLC ile beraber 30 saat oynadım. Yakında tekrar indirip en baştan oynamayı düşünüyorum. En sevdiğim oyunlarda top 5 de baya iyi oyun

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Kadir
Ben Enhanced edition u DLC ile beraber 30 saat oynadım. Yakında tekrar indirip en baştan oynamayı düşünüyorum. En sevdiğim oyunlarda top 5 de baya iyi oyun
Bende onu alana kadar Crysis 3 u bitireyim diyorum

Top Bottom