Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 416
İmzadaki sisteme 32 gb ram takviyesi mi yapmak mantıklı olur yoksa 2 tb ssd almak mı dah mantıklı olur?
Hocam ikiside önceliğim ben bilgisayar animasyon okuyorum çoğu zaman projelerimiz için render da almamız gerekiyor şuan total 2 tb depolamam var ama yeterlimi bilmiyorum ram de 32 render için 64 daha iyi olur diyorlar bilemiyorum o yüzden…bence ikiside yeterli şu anda kullanım amacınız önemli hocam. oyunmu rendermi önceliğiniz
hocam render a ikiside lazım işte.ben olsam rami yükseltirdim.ileridede yüksek kapasiteli sata ssd alsamda işimi görürdü.2 tb üstü m2 ler aşırı pahalıHocam ikiside önceliğim ben bilgisayar animasyon okuyorum çoğu zaman projelerimiz için render da almamız gerekiyor şuan total 2 tb depolamam var ama yeterlimi bilmiyorum ram de 32 render için 64 daha iyi olur diyorlar bilemiyorum o yüzden…
anakartta kaç m2 yuvası var?hocam render a ikiside lazım işte.ben olsam rami yükseltirdim.ileridede yüksek kapasiteli sata ssd alsamda işimi görürdü.2 tb üstü m2 ler aşırı pahalı
4 adet var 1 tanesi gen 5 diğer 3 ü gen 4 gen 4 ler dolu şuan total 2 tb varhocam render a ikiside lazım işte.ben olsam rami yükseltirdim.ileridede yüksek kapasiteli sata ssd alsamda işimi görürdü.2 tb üstü m2 ler aşırı pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartta kaç m2 yuvası var?