Neler Yeni

MEVCUT SİSTEMİMLE FPS SORUNU YAŞAMAYA BAŞLADIM SİZCE NEDEN OLUR ?

Core..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
EKRAN KARTI : AFOX GEFORCE 1050 TI 8 GB
İŞLEMCİ : INTEL CORE i7 7700 3.8 GHZ
ANAKART : ASUS B250M V3 2400 MHZ
RAM : HI LEVEL 8 GB DDR4 2400MHZ
SSD : HI LEVEL 260 GB SATA 3

Herkese iyi akşamlar
Yukarıdaki sisteme sahibim ve en basiti League Of Legends de aldıgım FPS önceleri ultra ayarlarda 240 bantlarında geziyordu fakat suan grafik ayarları ultra da olsa en düşükte de olsa 60-70 FPS alıyorum hatta bazen sabit 45 neden oluyor bu yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu arada PCIe x4 dönüştürücüsü ile m2 ssd 6000 yazma ve ekstra 2400 mhz 2x16 GB ram takıcam etkisi olur mu sizce olmaz derseniz yeni cihaz toplamayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
EKRAN KARTI : AFOX GEFORCE 1050 TI 8 GB
İŞLEMCİ : INTEL CORE i7 7700 3.8 GHZ
ANAKART : ASUS B250M V3 2400 MHZ
RAM : HI LEVEL 8 GB DDR4 2400MHZ
SSD : HI LEVEL 260 GB SATA 3

Herkese iyi akşamlar
Yukarıdaki sisteme sahibim ve en basiti League Of Legends de aldıgım FPS önceleri ultra ayarlarda 240 bantlarında geziyordu fakat suan grafik ayarları ultra da olsa en düşükte de olsa 60-70 FPS alıyorum hatta bazen sabit 45 neden oluyor bu yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu arada PCIe x4 dönüştürücüsü ile m2 ssd 6000 yazma ve ekstra 2400 mhz 2x16 GB ram takıcam etkisi olur mu sizce olmaz derseniz yeni cihaz toplamayı düşünüyorum
Ramlerden kaynaklı hocam da sistem eskimiş zaten bahsettiğiniz gibi yenı sıstem toplama zamanı gelmiş adam edeyım bu sistemi derken fazla masraf yaparsınız

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Yani aynı oyunda bu kadar düşüş normal değil 60a falan sabitliyosa vsync i bir kontrol edin derim :) ikinci konuya gelecek olursak komple sistem yenilenmesi lazım bunun yerine uygun f/p bir hazir sistem cok daha mantıklı olur.

Core..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerden kaynaklı hocam da sistem eskimiş zaten bahsettiğiniz gibi yenı sıstem toplama zamanı gelmiş adam edeyım bu sistemi derken fazla masraf yaparsınız
Ram masrafını riske ettim sadece ondan kaynaklı olabilecegini düşünüp yoksa yeni pc için de kullanabilirim aldıgım ssd'yi birde BIOS sürümüm güncel değilmiş onun da etkisi olur dediler önceki performansları 1-2 yıl daha götürsün diye yaptım bu masrafı işe yarar mı sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram masrafını riske ettim sadece ondan kaynaklı olabilecegini düşünüp yoksa yeni pc için de kullanabilirim aldıgım ssd'yi birde BIOS sürümüm güncel değilmiş onun da etkisi olur dediler önceki performansları 1-2 yıl daha götürsün diye yaptım bu masrafı işe yarar mı sizce ?
İşin bi ilginç boyutu aynı sistem özelliklerine sahip markaları farklı sistemi olan arkadasım benden 100 fps fazla alabiliyor suan demek ki benim sistemde daha götürür diye düşünüyorum bundan dolayı nelere dikkat etmem gerekiyor nereyi atlıyorum ?

Top Bottom