Neler Yeni

Mezuna kaldım YDS mi TYT-AYT mi devam edeyim bilemiyorum yardım

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Arkadaşlar rehber hocaları ile görüşmeye çalıştım dönüş yapmadılar bu yüzden size danısıyorum fikirlerinizi almak istiyorum
Benim ingilizcem 4 sınıftan beri hep 85 Üzeri arkadaşlar yeri geldi kelime bilgim ile yeri geldi cümleye hangi eki geleceğini bildiğimden yapıp ingilizcemi yüksek tuttum fakat hala ingilizcemin yetersiz olduğunu düşünüyorum basit kelimeleri çeviemiyorum ya da bana gönderilen şeyleri çeviremiyorum bu yüzden kararsız kalıyorum.

TYT-AYT Ye gelince ise 250 puan yaptım fakat daha iyi yapabilirdim şansız sağlık sorunlarım yüzünden yapamadım sınavı hepsi bi ana toplandı :/
Eğer bu seçeneği seçersem anestezi vs bir yer kazanmayı düşünüyorum ayt ye de gireceğim yani

Eğer ytd seçersem yapabildiğimin en iyisini yapıp ona göre bir yere girmeyi düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Not:Mezuna kaldım

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
YDS mi diyorsun. YTD ne ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ben sağlık personeliyim. Bana sorarsan şuan Türkiye'de herhangi bir sağlık dalı okunmaz. YDS daha mantıklı geliyor. Fakat YDS içinde bir üniversite mezunu veya okuyor olman gerekmiyor mu?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar rehber hocaları ile görüşmeye çalıştım dönüş yapmadılar bu yüzden size danısıyorum fikirlerinizi almak istiyorum
Benim ingilizcem 4 sınıftan beri hep 85 Üzeri arkadaşlar yeri geldi kelime bilgim ile yeri geldi cümleye hangi eki geleceğini bildiğimden yapıp ingilizcemi yüksek tuttum fakat hala ingilizcemin yetersiz olduğunu düşünüyorum basit kelimeleri çeviemiyorum ya da bana gönderilen şeyleri çeviremiyorum bu yüzden kararsız kalıyorum.

TYT-AYT Ye gelince ise 250 puan yaptım fakat daha iyi yapabilirdim şansız sağlık sorunlarım yüzünden yapamadım sınavı hepsi bi ana toplandı :/
Eğer bu seçeneği seçersem anestezi vs bir yer kazanmayı düşünüyorum ayt ye de gireceğim yani

Eğer ytd seçersem yapabildiğimin en iyisini yapıp ona göre bir yere girmeyi düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Not:Mezuna kaldım
TYT, AYT devam.
YDT'yi boşver. Çok fazla İngilizce görmek istiyorsan bölümü İngilizce oku.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
TYT Matematik Benim Yeni Bitti.
Çok güzel.
Şimdi TYT Türkçeye Geçeceğim
Gayet iyi.
Geç Kaldım Mı Sizce ?
Tabii ki hayır. Çoğu kesim daha başlamadı bile.
Ya Da TYT'nin Geriye Kalanı 2,5 Ayda Biter Mi
Düzenli çalışmayla çok rahat biter.
Rica ederim.

rtxcan

80+ Bronze
Bosver kardeşim herkes üniversite okuyacak diye bir şey yok bu memlekette rehber hocan bile dönüş yapmamış, anana babana yük olma daha fazla çalış bir yerde

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Ben sağlık personeliyim. Bana sorarsan şuan Türkiye'de herhangi bir sağlık dalı okunmaz. YDS daha mantıklı geliyor. Fakat YDS içinde bir üniversite mezunu veya okuyor olman gerekmiyor mu?
TYT, AYT devam.
YDT'yi boşver. Çok fazla İngilizce görmek istiyorsan bölümü İngilizce oku.
Hocam kısaca yks de dilden girmeyi düşünüyordum çünkü burda bitireceğim bir bölümde gelecek garantim yok fakat ingilzicede olabilir tek düşüncem bu

Top Bottom