Neler Yeni

Microsoft Flight Simulator 2020 hakkında

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Bu oyun bir harika açıklamama gerek yok. 2080 Ti ı bile zorlayan bir oyun benim garibim 2060’ım ultrada 1080p de 30-40 fps falan alıyor benim için sıkıntı değil çünkü fps oyunu falan değil 60 fps olmasına pek gerek yok. Fakat sıkıntısı indirme aşaması. Oyuna 160 gb diyorlar ciddi ciddi. Ben bu oyunu muhtemelen benim mükemmel internetle 2 günde anca indiririm ama oyunun yükleme ekranı 2 saat falan sürüyor diyorlar. Benim m2 ssd de pek yer kalmadı geçen laptoptan çıkan 5400 rpm bir hdd takmıştım pc ye. Bu oyunu hdd ye kurarsam kaç saat beklerim açılması için? Ssd de bu süre ne kadar olur? Muhtemelen birkaç oyunu hdd ye atıp yer açmaya çalışacağım başka yolu yok ne yazıkki.

Ayrıca bu oyun (simülasyon olduğunu biliyorum ama oyun diyeceğim) hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence 5 yıl ileriden geliyor oyun. O kadar iyi ki gerçek ile karıştırılacak şekilde grafikleri var.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Gerçekten çok heyecan verici bir oyun RX580 ile artık orta ayarlarda takılırım.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Ets2 heyecanı verebilir belki .gercek ucak kokpitleri var eastergamerstv'ye gonderdikleri gibi cidden guzel bir şey olsa elimde sabahtan aksama kadar evimin üstünde turlarım

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten çok heyecan verici bir oyun RX580 ile artık orta ayarlarda takılırım.
Zaten bu oyunda 60 fps görmek zor gibi. Zaten 2080 ti ile oynayacak kişi 4k da oynar yine 30 fps oluyor. Ben 2060 ile 1080p ultra ayarlarda 30 alabilirim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ets2 heyecanı verebilir belki .gercek ucak kokpitleri var eastergamerstv'ye gonderdikleri gibi cidden guzel bir şey olsa elimde sabahtan aksama kadar evimin üstünde turlarım
Benim canımı sıkan tek nokta çarpma efektlerinin mekaniklerinin olmaması. Tam çakılacağın sırada bildirim çıkıyo kaza yaptın diye mecbur restarlamak zorunda kalıyorsun. Ama ilerde oyuna eklenir bence

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Bu oyun bir harika açıklamama gerek yok. 2080 Ti ı bile zorlayan bir oyun benim garibim 2060’ım ultrada 1080p de 30-40 fps falan alıyor benim için sıkıntı değil çünkü fps oyunu falan değil 60 fps olmasına pek gerek yok. Fakat sıkıntısı indirme aşaması. Oyuna 160 gb diyorlar ciddi ciddi. Ben bu oyunu muhtemelen benim mükemmel internetle 2 günde anca indiririm ama oyunun yükleme ekranı 2 saat falan sürüyor diyorlar. Benim m2 ssd de pek yer kalmadı geçen laptoptan çıkan 5400 rpm bir HDD takmıştım PC ye. Bu oyunu HDD ye kurarsam kaç saat beklerim açılması için? Ssd de bu süre ne kadar olur? Muhtemelen birkaç oyunu HDD ye atıp yer açmaya çalışacağım başka yolu yok ne yazıkki.

Ayrıca bu oyun (simülasyon olduğunu biliyorum ama oyun diyeceğim) hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence 5 yıl ileriden geliyor oyun. O kadar iyi ki gerçek ile karıştırılacak şekilde grafikleri var.
1. oyunu bilgisayarın kaldırmyıso bişey yapammasın çünkü micrasoft oyunua 150gb ın üstüne 90gbdaha indiriyor burdaki amaç oyuncular steamden iade yapamasın diye ama eğer internetim çok hızlı 90gb dı 4 saat dan daha az sürede indiririm diyosan al

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,894
Üyeler
161,516
Son üye
chebyhan
Top Bottom