masterpass'e eklemeye çalışıyorum parolapara kartını da kabul etmiyor. Kredi kartı/Banka kartı seçeneğinden mi ödeme yapayım? O zaman geliyor mu kesin money?Rica ederim. İade tutarı kadar sepette kullanılabilir.
Migros Money üyeliğiniz varsa, ödeme fark etmiyor. %50 iade puan money hesabınıza dönüyor çünkü.masterpass'e eklemeye çalışıyorum parolapara kartını da kabul etmiyor. Kredi kartı/Banka kartı seçeneğinden mi ödeme yapayım? O zaman geliyor mu kesin money?
2 gün içinde gelicek sanırım moneyler dimi?Migros Money üyeliğiniz varsa, ödeme fark etmiyor. %50 iade puan money hesabınıza dönüyor çünkü.
parolapara cashback vermedi şimdi deMigros Money üyeliğiniz varsa, ödeme fark etmiyor. %50 iade puan money hesabınıza dönüyor çünkü.
1 Money=1 TL olarak tüm Migros mağazalarımız ve Sanal Market'te yapacağınız alışverişlerde ayrıca İstanbulkart bakiyesi olarak kullanabilirsiniz.Money hesabındaki parayı başka web sitelerinde kullanmanın bir yolu var mı?
Çok yoğunluk olduğunu düşünüyorum. Uygulama üzerinden canlı yardım ile iletişime geçin isterseniz.12.04 de verdiğim sipariş halen 'Sipariş Alındı' olarak gözüküyor. Money de yatmamış.
Canlı destek kısmını bulamadım sayfada hocam bir arıcam.Çok yoğunluk olduğunu düşünüyorum. Uygulama üzerinden canlı yardım ile iletişime geçin isterseniz.