Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,376 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,036 13 Haziran 2023 #1 Mikrofonum Lastvoice BM 300. Ses fena olmasa da hep bir arkada cızırtı oluyor ve nasıl ayarlayacağım bilmiyorum mikrofon hakkında bilgili olan yazabilir mi?
Mikrofonum Lastvoice BM 300. Ses fena olmasa da hep bir arkada cızırtı oluyor ve nasıl ayarlayacağım bilmiyorum mikrofon hakkında bilgili olan yazabilir mi?
R rifat.toklu 80+ Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 391 Reaksiyon skoru 101 13 Haziran 2023 #2 Nvidia studio yu dene sesin çok az boğuklaşır ama gürültü engelleme sisteminin problemini çözeceğini düşünüyorum
Nvidia studio yu dene sesin çok az boğuklaşır ama gürültü engelleme sisteminin problemini çözeceğini düşünüyorum
Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,376 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,036 7 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rifat.toklu yazmış: Nvidia studio yu dene sesin çok az boğuklaşır ama gürültü engelleme sisteminin problemini çözeceğini düşünüyorum Devamı için tıklayın... Ekran kartım AMD, Nvidia ırkçı olduğu için izin vermiyor
rifat.toklu yazmış: Nvidia studio yu dene sesin çok az boğuklaşır ama gürültü engelleme sisteminin problemini çözeceğini düşünüyorum Devamı için tıklayın... Ekran kartım AMD, Nvidia ırkçı olduğu için izin vermiyor