Neler Yeni

Mikrofon Yankı Yapıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak KASARCIOĞLU
Arkadaşlar acil yardım 2 gündür kulaklık mikrofonum felaket derecede yankı yapıyor izlediğim video oynadığım oyun herşeyin sesi mikrofona gidiyor discordda olsun whatsapp aramalarında olsun herşeyde nasıl düzeltirim lütfen help (Kulaklık Razer Black Shark V2, Windows sürümü Windows 11)

sehaxld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
PC Teknik Sorunlar
Arkadaşlar acil yardım 2 gündür kulaklık mikrofonum felaket derecede yankı yapıyor izlediğim video oynadığım oyun herşeyin sesi mikrofona gidiyor discordda olsun whatsapp aramalarında olsun herşeyde nasıl düzeltirim lütfen help (Kulaklık Razer Black Shark V2, Windows sürümü Windows 11)
Saat kısmındaki hoparlör ikonuna sağ tıklayın. Ses efekti butonuna basın. Açılan penceredeki üst kısımdan Kayıt seçeneğine tıklayın. Yanında tik olan aktif mikrofonunuza çift tıklayın. Ardından üst kısımdan Dinle kısmına gelip "Bu aygıtı dinle" seçeneğinin tikini kaldırıp uygula diyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak KASARCIOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Saat kısmındaki hoparlör ikonuna sağ tıklayın. Ses efekti butonuna basın. Açılan penceredeki üst kısımdan Kayıt seçeneğine tıklayın. Yanında tik olan aktif ,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saat kısmındaki hoparlör ikonuna sağ tıklayın. Ses efekti butonuna basın. Açılan penceredeki üst kısımdan Kayıt seçeneğine tıklayın. Yanında tik olan aktif mikrofonunuza çift tıklayın. Ardından üst kısımdan Dinle kısmına gelip "Bu aygıtı dinle" seçeneğinin tikini kaldırıp uygula diyin.
*** BEN MALDIM ONU AÇIYORUM ZATEN AAA NİYE KENDİMİ DUYUYORUM ** -3 IQ İLE FORUMA GELMİŞSİN SİNİR TOPU OLDUM BURDA DEDİĞİ ŞEYE BAK

sehaxld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
PC Teknik Sorunlar

*** BEN MALDIM ONU AÇIYORUM ZATEN AAA NİYE KENDİMİ DUYUYORUM ** -3 IQ İLE FORUMA GELMİŞSİN SİNİR TOPU OLDUM BURDA DEDİĞİ ŞEYE BAK
Hocam öncelikle sakin olun. İnanın ki bu forumda o kadar insan gördüm ki böyle yapan. Düzgün ve kibar bir dille söyleyebilirsiniz neden agresif bir dil kullanıyorsunuz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam öncelikle sakin olun. İnanın ki bu forumda o kadar insan gördüm ki böyle yapan. Düzgün ve kibar bir dille söyleyebilirsiniz neden agresif bir dil kullanıyorsunuz?
Sorunuzu ben yanıtlayayım, zaten cevabını arkadaş size vermiş ama bir daha dile getirelim.

"Ben maldım" demiş göreceğiniz üzere, iyi forumlar.

Varsa, mikrofonun bass ayarını düşürmeyi denediniz mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,925
Üyeler
168,869
Son üye