S SKYGOD1 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehmet Çatalkaya 19 Ocak 2021 #1 arkadaşlar hiç bir sorun yoktu bir anda oldu dinle kısmına baktım açık değil neden olabilir
-RutHleSs- 80+ Gold Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5,838 En İyi Cevap 4 19 Ocak 2021 #2 SKYGOD1 yazmış: arkadaşlar hiç bir sorun yoktu bir anda oldu dinle kısmına baktım açık değil neden olabilir Devamı için tıklayın... Mikrofon ağzınıza çok yakın olabilir mi?
SKYGOD1 yazmış: arkadaşlar hiç bir sorun yoktu bir anda oldu dinle kısmına baktım açık değil neden olabilir Devamı için tıklayın... Mikrofon ağzınıza çok yakın olabilir mi?
S SKYGOD1 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehmet Çatalkaya 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 eski kulaklığımdada denedim bu sorun oluştu herhangi bir problem yoktu mikrofondan oynatma ses seviyesini kapattığımda geçiyor
eski kulaklığımdada denedim bu sorun oluştu herhangi bir problem yoktu mikrofondan oynatma ses seviyesini kapattığımda geçiyor