Her bütçeden önerebilirsiniz. 1500-2000 TL'yi geçmezse daha iyi olur ama
Başka alternatifleri var mıdır? arctis 7'yi düşünceğim ama şu an zaten arctis 3 kullanıyorum yeni bir şeyler denemek isterim. Dediğim gibi alabilirim ama alternatifleri varsa denemek isterim.SteelSeries Arctis 7 (2019 Edition) Wireless Gamin
SteelSeries Arctis 7 (2019 Edition) Wireless Gamin ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Artics 3 e göre performasi kötü diye okudum bir yorumdaLogitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Artics 3 e göre performasi kötü diye okudum bir yorumda
Bu modelde 2 batarya bulunmakta sonsuz wirelees dongusu yapa bilirsinBaşka alternatifleri var mıdır? arctis 7'yi düşünceğim ama şu an zaten arctis 3 kullanıyorum yeni bir şeyler denemek isterim. Dediğim gibi alabilirim ama alternatifleri varsa denemek isterim.
Gayet yeterli benceMikrofon kalitesi nasıldır sizce?