Neler Yeni

mikrofonum pcnin sesini alıyor dışardan ses almıyor

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
mikrofon pcden mesela bir müzik açtığımda onu görüyor yani o sesi kaydediyor ama ses yokken ben konuşurken sesimi almıyor bu sorunu nasıl çözebilirm lütfe yardım ederseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofon pcden mesela bir müzik açtığımda onu görüyor yani o sesi kaydediyor ama ses yokken ben konuşurken sesimi almıyor bu sorunu nasıl çözebilirm lütfe yardım ederseniz çok sevinirim
yardım edin acill lütfeeen
pc sesini alıyor mikrofonu test ederken farkettim sadece pcnin sesini alıyor ama dışardan ses almıyor LÜTFEN YARDIMMM

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konu 25 hit almış ama kimse hiç cevap verememiş. Tahminimce kimse anlamamış veya anlayamamış.
Sürekli "aciillll yardım edinn - LUTFEN YARDIMMM" yazınca olumlu bir etkisi olmuyor. Aksine konuya gelenler, yazmadan çıkabiliyor.
Eğer sorununu daha düzgün şekilde anlatabilirsen, konuya gelen üyeler yardım edebilir.

Konu ana sayfada yükseltildi, tekrar aynı içerik ile konu açmayınız.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ses simgesine sağ tıkla ardından Ses Efekti'ne gir orada Kayıt sekmesi var. O sekmedeki "Stereo Karışımı" yazan ayarı devre dışı bırakıp tekrar dener misin?

Adsız.png

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Başlatı açıp aramaya ses ayarları yazın ve ses ayarlarına girin. Çıkan pencere de sağ tarafta bulunan ses denetim masasına tıklayın sonra karşınıza çıkan sekmede üsst taratan kayıt yerine gelin mikrofona sağ tıklayıp özellikler diyin üst kısımdan dinle yerine gelin bu aygıtı dinle seçenei işaretliyse onu kaldırın üst taraftan düzeylere gelin mikrofon ayarını 80 ve bas ayarını 10 yapın. Bir dener misin?

Top Bottom