Neler Yeni

Millenicom Almayın Aldırmayın

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Bu kadar kötü olacağını bilmiyordum altyapımız olmasına rağmen adsl bağlandı port yok diye, millenicoma geçeceğimiz zaman demişlerdiki 3 4 günde 1 müşteri temsilcisini arayın port sorun diye, arayınca türk telekoma dilekçe gönderin yada binanızdan birinin ayrılması gerek diyor kesinlikle bir daha asla kullanmıcam sözleşmeyi iptal ettircem.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Bu millenicom değil TÜRK TELEKOMUN sorunu anlayın artık TÜRK TELEKOM YOK İSE internet yok o yüzden bu tarz isslere sallamak yerine gidin türktelekomla görüşün sana port açsınlar hizmet versinler ve bu sorunu sen yaşadın diye MİLLENİCOM "almayın aldırmayın" konumuna asla düşmez. Konu kilit.

106410

80+ Silver
Bu Millenicom'un sorunu değil ki, tembel Telekomun sorunu. Ben 3 yıl boyunca yeni port gelmesi için bekledim, hala da gelmedi en son binadan biri taşınınca bağlatabildik interneti. Şimdi bağlatamayanlar düşünsün.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ya arkadaşlar bu milleninin değil TÜRK TELEKOMUN TEMBELLİĞİNİN SONUCU. Anlayın artık adamlar neredeyse her yerde altyapı işini tek el yürüttüğü için bütün issler dahil yapılacak pek bir şey kalmıyor onlara.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tt'nin altyapısına millenicom nasıl port açsın dostum.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar leş internet görmedim ben

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Olamaz az kalsın alıcaktım ama @cbager alma diyorsa almamalıyım vardır bir bildiği.

Top Bottom