Yaklaşık 2 senedir aboneliğim vardı ve netspeed'e geçtim. Yeni müşterilere ve eski müşterilere farklı fiyat uyguluyorlar. Uzun süre kalmayacaksanız güzel fakat uzun süre kalmayı düşünüyorsanız fiyat olarak çok tuzlu olmaya başladı.
Hizmetleri güzel, müşteri hizmetlerine hızlı ulaşabiliyorsunuz.
109 lira diye girdim. 160 tan çıktımhız olarak vs memnundum fakat zamlardan sonra biraz tadı kaçtı hala millenideyim bilmiyorum belki değişiklik yapabilirim
benim 195ti en son valla109 lira diye girdim. 160 tan çıktım![]()
Benim gözümde TT altyapısı üzerinden hizmet veren paragöz bir firma.benim 195ti en son valla
Aynen. 20 milyar doları olup da hala TT yi kullanmak bence gelişmemenin tek hedefin para olduğunu gösterir.Kendi altyapısını çekmeye başlaması gerektiğini düşünüyorum zira arkasında büyük para kaynağı var
Boş bir firmaBenim gözümde TT altyapısı üzerinden hizmet veren paragöz bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen. 20 milyar doları olup da hala TT yi kullanmak bence gelişmemenin tek hedefin para olduğunu gösterir.
109'la girdim 200 veriyorum hala devam109 lira diye girdim. 160 tan çıktım![]()
Hocam taahhütlü veya ön ödemeli sistem kullanan bir firmaya geçmez iseniz bu zama zam durumlarıyla karşı karşıya olacaksınız.109'la girdim 200 veriyorum hala devamen kısa sürede değiştiricem ama
Kafamda Turknet veya comnet var zaten bakalım hocamHocam taahhütlü veya ön ödemeli sistem kullanan bir firmaya geçmez iseniz bu zama zam durumlarıyla karşı karşıya olacaksınız.
O yüzden Türk Telekom, TurkNet, Comnet dışına çıkılması bu önermem.