Tt ye ait ama ben 4 yıldır tt liyim 2 yıl sonra modem bizim olmuyor mu ?Modemi TT ye aitse alırlar
Değişen modem için para almadılar çünkü sorun modemdemdeydi benlik bir şey yok ama o zaman eski modemi mi geri versinlerModemin parasını peşin ödediysen sıkıntı yok fakat taksitliyse kalan taksitler son faturana yansır kabarık gelir. ( Tabi değişen modem için para aldılarsa bu geçerli.)
tamam o zaman niye alsınlar geri modemi sorun olmaz bence.Tt ye ait ama ben 4 yıldır tt liyim 2 yıl sonra modem bizim olmuyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişen modem için para almadılar çünkü sorun modemdemdeydi benlik bir şey yok ama o zaman eski modemi mi geri versinler
Onu çoktan okudum. Senin davet kodunu kullanabiliyor muyuz ?Modemi kiraladıysan alırlar zaten çıkarken söylerler, onun dışında altta rehberimi oku sorun olursa sor.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Bir de biz tivibu kullanıyoruz onu iptal ettirmeyeceğiz sadece tivibu kullanabiliriz dimi ?Modemi kiraladıysan alırlar zaten çıkarken söylerler, onun dışında altta rehberimi oku sorun olursa sor.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Evet sadece Tivibu hizmeti alınabiliyor diye biliyorum, müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur, onun dışında evet benim kodumu kullanabilirsin halen geçerli.Onu çoktan okudum. Senin davet kodunu kullanabiliyor muyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de biz tivibu kullanıyoruz onu iptal ettirmeyeceğiz sadece tivibu kullanabiliriz dimi ?
3Kaç kişi kodunu kullandı bu zamana kadar ?