Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,445
Öncelikle Selamlar bu incelemede Minecraft 20w07a deneme sürümüne bakıyoruz. Bu sürümde eklenenlerden en önemlisi Grimstone (Türkçesi korkunç taş) oldu.
Grimstone'un 4 farklı türü var:
1-) Grimstone
2-) Polished Grimstone
3-)Grimstone Tile
4-) Grimstone Brick
5-)Chiseled Grimstone
Grimstone çeşitleri bu kadardı son bir görsel ile Grimstone'u bitiriyorum
Diğer Yenilikler:
1-) Kızıltaş menüsü düzenlendi gerekli olan malzemelere artık çok daha kolay ulaşabiliyoruz
Ve devamında da bunlar var
2-)Cevherlerin dokusu değiştirildi
Altın cevherini Nether Altın cevheri dokusu ile aynı olmuş
3-)Grimstone'lar 0. katmana geldiğinizde gözükmeye başlıyor ve daha da alta indiğinizde Grimstone mağaraları ile karşılaşabiliyorsunuz grimstone mağaralarında cevherler çok belli oluyor ama ilerde bu değişecek
Cevherelerin yeni halleri:
Kaynak: Luser
4-) Mineshaftlar bazen boşluğa geliyordu ve daha gerçekçi olması için altına destek olarak meşe kütüğü ile kolonlar oluşuyordu artık kolonlar çok uzun olacağı zaman zincirler devreye girecek
Ve incelemenin sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum, sadece 2 resim hariç bütün resimler bana aittir, video halinde inceleme isterseniz aşağıya link bırakıyorum.
Grimstone'un 4 farklı türü var:
1-) Grimstone
2-) Polished Grimstone
3-)Grimstone Tile
4-) Grimstone Brick
5-)Chiseled Grimstone
Grimstone çeşitleri bu kadardı son bir görsel ile Grimstone'u bitiriyorum
Diğer Yenilikler:
1-) Kızıltaş menüsü düzenlendi gerekli olan malzemelere artık çok daha kolay ulaşabiliyoruz
Ve devamında da bunlar var
2-)Cevherlerin dokusu değiştirildi
Altın cevherini Nether Altın cevheri dokusu ile aynı olmuş
3-)Grimstone'lar 0. katmana geldiğinizde gözükmeye başlıyor ve daha da alta indiğinizde Grimstone mağaraları ile karşılaşabiliyorsunuz grimstone mağaralarında cevherler çok belli oluyor ama ilerde bu değişecek
Cevherelerin yeni halleri:
4-) Mineshaftlar bazen boşluğa geliyordu ve daha gerçekçi olması için altına destek olarak meşe kütüğü ile kolonlar oluşuyordu artık kolonlar çok uzun olacağı zaman zincirler devreye girecek
Ve incelemenin sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum, sadece 2 resim hariç bütün resimler bana aittir, video halinde inceleme isterseniz aşağıya link bırakıyorum.