Neler Yeni

Rehber Minecraft - Hiç Hasar Almadan Wither Öldürmek

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhaba, bugün minecraft da ki bir mob olan Wither'ı hiç canımız azalmadan kolayca nasıl öldürebiliriz onu anlatacağım.
Wither öldürmesi zor, sürekli canını dolduran ve etrafına bomba atan, bombadan hasar alan canlıları 40 saniyelik wither etkisine maruz bırakan bir canlıdır. Bu rehberde bu canlıyı kolayca indirmeyi göreceğiz.
Rehber çok kısa olacak. Rehberimsi desek daha doğru olur. Haydi başlayalım.

Öncelikle End'e gidip ejderhayı öldürmeniz lazım. Daha sonra ruh kumlarını ve wither iskeleti kafataslarını toplayıp End'e geliyoruz.
Ejderhanın sürekli konduğu ve okun işlemediği bir yer vardı hatırlıyorsanız. Bedrock'lardan oluşan ufak bir bölge. Oranın altını kazıyoruz.

Şu şekilde kazmanız lazım:
O Bedrock'lardan yani katman kayalarından oluşan bölgenin altına girin, o bölgenin tam ortasından aşağıya doğru 2 blok koyun. O 2 bloğun altına 1 obsidyen, o obsidyenin sağına, soluna ve son olarak altına bir obsidten daha koyun.
Adsız.png

Şu şekilde olacak yani. Mavi kısımlar obsidyenler. İçinde sarı daire olan obsidyenin üstüne 2 blok koyun. 2. blok katman kayası olan bölgenin ortasına değmek zorunda.
(Görseli beğenmeyenler veya anlamayanlar için:
maxresdefault.jpg
obsidyenler bu şekilde koyulacak)
Hatta videolu anlatım da atayım:

Daha sonra o 2 bloğu kırın. Sonra obsidyenlerin üstüne ruh kumlarını koyun. Ama dik değil, obsidyenler gibi yatay şekilde koyun.

Sonra kafaları yerleştirin.

Wither doğduğunda katman kayalarına sıkışacak, sürekli hasar alacak ve etrafına hasar veremeyecek. Böylece hiç hasar almadan wither'ı öldürüp nether yıldızı ile kendinize bir beacon yapabilirsiniz.

Kısa oldu bu seferki rehber, iyi okumalar dilerim.

Son düzenleme:

fayuk_w

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, bugün minecraft da ki bir mob olan Wither'ı hiç canımız azalmadan kolayca nasıl öldürebiliriz onu anlatacağım.

Öncelikle End'e gidip ejderhayı öldürmeniz lazım. Daha sonra ruh kumlarını ve wither iskeleti kafataslarını toplayıp End'e geliyoruz.
Ejderhanın sürekli konduğu ve okun işlemediği bir yer vardı hatırlıyorsanız. Bedrock'lardan oluşan ufak bir bölge. Oranın altını kazıyoruz.

O Bedrock'lardan yani katman kayalarından oluşan bölgenin altına girin, o bölgenin tam ortasından aşağıya doğru 2 blok koyun. O 2 bloğun altına 1 obsidyen, o obsidyenin sağına, soluna ve son olarak altına bir obsidten daha koyun.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde olacak yani. Mavi kısımlar obsidyenler. İçinde sarı daire olan obsidyenin üstüne 2 blok koyun. 2. blok katman kayası olan bölgenin ortasına değmek zorunda.

Daha sonra o 2 bloğu kırın. Sonra obsidyenlerin üstüne ruh kumlarını koyun. Ama dik değil, obsidyenler gibi yatay şekilde koyun.

Wither doğduğunda katman kayalarına sıkışacak, sürekli hasar alacak ve etrafına hasar veremeyecek. Böylece hiç hasar almadan wither'ı öldürüp nether yıldızı ile kendinize bir beacon yapabilirsiniz.

buNE? yaw

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba, bugün minecraft da ki bir mob olan Wither'ı hiç canımız azalmadan kolayca nasıl öldürebiliriz onu anlatacağım.
Wither öldürmesi zor, sürekli canını dolduran ve etrafına bomba atan, bombadan hasar alan canlıları 40 saniyelik wither etkisine maruz bırakan bir canlıdır. Bu rehberde bu canlıyı kolayca indirmeyi göreceğiz.

Alıntıyı görüntüle

Görselliğin bu kadar zengin olması konuyu kavramama gerçekten yardımcı oldu. Elinize sağlık.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam print süper.
xDD, ya tetris gibi oldu ama ilk çizimim kare şekilde olmasaydı başka bir şeye benzeyecekti yanlış anlaşılmasın diye böyle yaptım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görselliğin bu kadar zengin olması konuyu kavramama gerçekten yardımcı oldu. Elinize sağlık.
Kendim yapmaya çalıştım ama çok kötü oldu :D
maxresdefault.jpg

Böyle daha kolay anlaşılabilir

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Print xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,965
İsim
Murat Orhan
Ben: Aaa Witheri kolayca öldürebileceğim demek..
Rambo Bıçağı:Evet arkadaşlar ilk önce End'e gidip ejderhayı kesiyoruz

KAHKAHA ATTIM SDJGKLSDGKSLŞDFHL Faydalı rehber bu arada. Eğer end'e gitmeden önce wither'ı kesme niyetiniz varsa. bir oda yapıp içini su ile doldurup witherı orada spawnlayıp daha sonra da kesebilirsiniz. Su witherin blok patlatmasını önleyecektir. Veya bir mağaranın derinlerine inip küçük bir odanın içinde de kesebilirsiniz. Genelde yayıncılar veya youtuber'lar bunu kullanır. Ben macera seviyorum derseniz de 2 3 bin blok öteye gidip patlama koruması setinizi çekin çekişmeli bir vs atın.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben: Aaa Witheri kolayca öldürebileceğim demek..
Rambo Bıçağı:Evet arkadaşlar ilk önce End'e gidip ejderhayı kesiyoruz

KAHKAHA ATTIM SDJGKLSDGKSLŞDFHL Faydalı rehber bu arada. Eğer end'e gitmeden önce wither'ı kesme niyetiniz varsa. bir oda yapıp içini su ile doldurup witherı orada spawnlayıp daha sonra da kesebilirsiniz. Su witherin blok patlatmasını önleyecektir. Veya bir mağaranın derinlerine inip küçük bir odanın içinde de kesebilirsiniz. Genelde yayıncılar veya youtuber'lar bunu kullanır. Ben macera seviyorum derseniz de 2 3 bin blok öteye gidip patlama koruması setinizi çekin çekişmeli bir vs atın.
gfagfasfgsafgas dırim abim gibi yatak patlatarak ez maç yapabilirsin :D
dediğin daha mantıklıymış ama wither su altındayken bize vurabiliyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,965
İsim
Murat Orhan
gfagfasfgsafgas dırim abim gibi yatak patlatarak ez maç yapabilirsin :D
dediğin daha mantıklıymış ama wither su altındayken bize vurabiliyor mu
Hem verdiği hasar %25 veya 75ti sanırım azalıyor hem de blok patlatamadığından obsidyen ile kaplamışsın gibi oluyor

qParadox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yasin Birgin
Aga pvp atın ne bitirmeye oynuyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular